✔ Lynhurtig levering | ✔ Gratis fragt fra kun 399 kr. | ✔ +50.000 glade kunder

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Adventsgaver til hende: 7 anderledes gaveideer til mad-entusiasten!

Mangler du inspiration til at forkæle kvinden, som har alt? Bare rolig. Der er hjælp at hente. Vi har samlet 7 bud på nogle anderledes gaver, som helt sikkert vil bringe glæde hos din mor, søster eller kæreste!

  1. Friske forårsruller kit

  Friske forårsruller har efterhånden indfundet sig i mange danske hjem. Man ruller, mens man spiser, og det er en super hyggelig måde at spise sammen på. Vi har bikset et lille kit sammen med basisvarerne, så man fluks kan gå i gang med at lave friske forårsruller. Dette kit vil gå rent hjem hos hende, der elsker social dining og at spise sundt på en anderledes måde.

  Pris: 177 kr https://pandasia.dk/vare/vietnamesiske-foraarsruller-kit/

   

  1. Rispapirholderen hun ikke vidste, hun manglede i sit liv

  Og nu vi er ved emnet. Er man seriøs omkring sine friske forårsruller, så er denne rispapirholder et kæmpe life hack. Opbevar rispapirerne på den ene side af holderen og hæld varmt vand i den anden side. Derefter roteres rispapiret i vandet. Rispapiret er nemt at håndtere, den kan flyttes rundt på bordet, så alle selv kan dyppe. Og så er den pladsbesparende – dvs. mere plads til at alt det lækre fyld! Når man først prøver at dyppe rispapir på denne måde, er der kun én måde at gøre det på.

  Pris: 89 kr https://pandasia.dk/vare/bowle-til-rispapir/

   

  1. Smukke spisepinde til æstetikeren

  Spisepinde er ikke bare spisepinde. Det er et alsidigt redskab, som bruges som piskeris, tang, spatel, kniv og gaffel. Derfor må det hjertens gerne være pænt at se på. Disse spisepinde i lyst træ er minimalistiske og er et flot tilbehør til alt fra stentøj til porcelæn, lyse og mørke stel. Pris: 99 kr https://pandasia.dk/vare/spisepinde-lyst-trae-tokyo-design-studio-5-par/

   

   

  1. Selvforkælelse med økologisk matcha-te

  Hvis hun er sådan en, der knokler i køkkenet for at lange god mad over disken til sine kære, så fortjener hun helt sikkert noget selvforkælelse. Denne teblanding indeholder grøn te og matchapulver, som indeholder antioxidanter og har en anti-inflammatorisk virkning. Hun skal på med hyggesokkerne, op med benene og nyde en dejlig varm kop te.

  Pris: 59 kr https://pandasia.dk/vare/groen-te-sencha-med-matcha-pulver-20-breve-oekologisk-clearspring/


  1. Til hende, der værdsætter langsomme morgener

  Til kvinden der elsker at skrue op for hyggen og drikker sin kaffe i en flot kop. Denne porcelænskop fra Tokyo Design Studio er så fin og enkel. Den er perfekt til morgenkaffen eller aftenteen og tåler tilmed opvaskemaskine.

  Pris: 49 kr https://pandasia.dk/vare/kop-tajimi-tokyo-design-studio-170-ml/

   

  1. Japanske riskager

  De fleste har set disse japanske kager, men mange har endnu til gode at smage dem. De ikoniske kager hedder Mochis og kommer i et væld af fyld og smag. Mochis er mindre søde end de kager, vi kender i Danmark og spises ofte her op til nytår og gerne med en kop te. Tjek shoppen for mange flere spændende smage!

  Pris: 29 kr https://pandasia.dk/vare/royal-family-milk-mochi-120-g/

   

   

  1. Ingen ris uden risskåle!

  Ikonisk, klassisk og tidløs. De kinesiske risskåle er fast inventar ved spisebordet, når der serveres ris med deleretter. Elsker hun at spise retter med ris, så har disse en perfekt størrelse. Risskålene her er fremstillet til det traditionelle rismåltid i bl.a. Kina, Vietnam og Sydkorea. Her holder man den lille skål med dampede jasminris i den ene hånd, mens man hapser af de forskellige retter med spisepinde med den anden hånd. Skålen tages op til munden, og der skovles ind med ris vha. spisepindene. Et par risskåle til sådanne måltider er uundværligt!

  Pris: 29 kr https://pandasia.dk/vare/asiatisk-skaal-m-ske-ris-skaal/

Summary
Description
Mangler du inspiration til at forkæle kvinden, som har alt? Bare rolig. Der er hjælp at hente. Vi har samlet 7 bud på nogle anderledes gaver, som helt sikkert vil bringe glæde hos din mor, søster eller kæreste!
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr. (Postnord & Burd)

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

Her kan du betale med
mobilepay   visa  mastercard  maestro  diners club
Din ordre pakkes forsigtigt og sendes med
fragt logoer
Ugentlige tilbud?Kontakt Pandasia.dk
pandasia.dk logo hvid
Pandasia ApS
Marktoften 7B
8464 Galten
CVR 40562087

Hørslevvej 35B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

Marktoften 7B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

e-mærket miloevenlig indpakning
Brug for hjælp?
anhdu long vu - pandasia.dk
AnhDu Long Vu
Din personlige rådgiver og madentusiast

Jeg er lige her. Fang mig på telefon eller mail hvis du har brug for hjælp til at finde de rigtige produkter til din madlavning.

30 27 78 78
Kundeservice tlf. 8.30-13.00
[email protected]
© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo