Passer perfekt til retter som:
- Friske ruller (Goi Cuon)
- Vietnamesisk nudelsalat (Bun thit nuong)
- Nudelsuppe med krabbesuppe – Bun rieu
- Krydret nudelsupper med okse- og svinekød – Bun Bo hue
- Nudelsuppe med bambus – Bun mang
- og mange flere…
Hvordan tilbereder man risnudler?
Læg de tørrede nudler i kogende vand i ca 5-6 min.
Ingredienser:
Fuldkornsrisnudler. Opbevares køligt og tørt. Ingredienser: Fuldkornsris 60%, ris, risklid, tapiokastivelse.
Tilberedning: Sæt nudlerne i blød i lunken vand i 5 min. Hæld vandet fra. Skyl med varmt vand og hæld vandet fra. Anvend nudlerne til suppe eller stegning.
Næringsindhold: Gns. Næringsindhold pr. 100 g./ml.
Energi (kJ/kcal): 1482 kj / 350 kcal
Fedt: 1,5 g
Heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
Kulhydrat: 72 g
Heraf sukkerarter 0 g
Protein 8,8 g
Salt 0,08 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.