BLACK MONTH🚀 - OP TIL 80% RABAT! Se alle tilbud her | Julegaver byttes t.o.m 31 jan. 2025

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Vietnamesisk Biksemad Opskrift – Com Chien

🕒 Samlet tid: 30 minutter. | Arbejdstid: 30 min. | Køkken: Vietnam

Stegte ris kommer i alle afskygninger, og vietnameserne har naturligvis også deres egen fortolkning, ”Com Chien”. I Vietnam foretrækker man at spise frisklavede ris, og har man noget tilovers, bruger man det typisk til stegte ris dagen efter. Her er det helt oplagt at finde rester og stumper i sit køleskab til formålet.

Stegte ris består nemlig af kolde, kogte ris, som steges i olie og hvidløg. Typisk vil der være æg, som både tilfører smag og hjælper med at adskille risene, så de ikke klumper. Herefter er der helt fri leg til at putte det i, som man lyster. Denne opskrift er lavet baseret på ting, som man ofte har liggende i sit køleskab, men man kan frit udskifte ingredienserne til hvad man ellers har ved hånden.

Ingredienser 

Opskrift 2 personer:

 
  Olie til stegning
250 g. kogt, koldt ris (lavet på 2 dl jasminris 4 dl vand)
2 fed hvidløg, finthakket
1 tsk  gurkemeje
1 dl. ærter, optøet
1 gulerod, hakket i små tern
2 pølser (eller andet kød), i tynde skriver
2 æg (1 før stegning, 1 til fyld)
1 tsk. sukker
4 spsk. maggi sauce eller soyasauce
1 spsk. sesamolie
  salt

Fremgangsmåde:

  • Hvis der ikke bruges dagsgamle ris, koges der ris efter angivet mængde ingredienslisten. Følg anvisningen på pakken. Lad risene køle helt ned, inden de skal steges.
  • Rør risene sammen med et æg i en stor skål. Brug hænderne.
  • Varm lidt olie op på en stor stegepande på mellemhøje varme. Steg hvidløgene gyldne. Tilføj risblandingen til panden, og rør til risene er stegte. Det tager ca. 7-10 min. Sørg for at brække klumperne op. Tilføj gerne mere olie løbende, hvis det bliver for tørt. Kom gurkemeje ved og rør det godt sammen.
  • Tilføj gulerødderne og lad det stege i 5 min. Tilføj ærterne og lad det stege i 2 min. Tilføj pølserne og lad det stege i 5 min. Til sidst tilsættes ægget, som røres let ud i risene og steges til det er gennemstegt.
  • Tilsæt krydderierne og smag til med salt.

Summary
recipe image
Recipe Name
Vietnamesisk Biksemad Opskrift – Com Chien
Published On
Preparation Time
Average Rating
41star1star1star1stargray Based on 15 Review(s)
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr.

- ellers fra kun 35 kr.

Prisgaranti*

Danmarks bedste priser leveret til dig. Læs mere

Her kan du betale med
mobilepay   visa  mastercard  maestro  diners club
Din ordre pakkes forsigtigt og sendes med
fragt logoer
Ugentlige tilbud?



Kontakt Pandasia.dk
pandasia.dk logo hvid
Pandasia ApS
Marktoften 7B
8464 Galten
CVR 40562087

Hørslevvej 35B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

Marktoften 7B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

miloevenlig indpakning
Brug for hjælp?
anhdu long vu - pandasia.dk
AnhDu Long Vu
Din personlige rådgiver og madentusiast

Jeg er lige her. Fang mig på telefon eller mail hvis du har brug for hjælp til at finde de rigtige produkter til din madlavning.

30 27 78 78
Kundeservice tlf. 8.30-13.00
[email protected]
© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo