Sådan koger du sushiris
Ingredienser: Japansk sushi ris
Oprindelsesland: Italien
Ernæringsindhold Pr. 100 g.
Energi 348 kJ/1479 kcal
Fedt 0,7 g
Heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 78 g
Heraf sukkerarter 0,3 g
Protein 7 g
Salt <0,01 g
55,00 kr.
Traditionelt dyrket for ægthed.
Stor japansk madlavning kræver god japansk ris, og denne pose på 1 kg Yumenishiki er mere end klar til udfordringen. Dyrket i Italien er denne ris en ny sort af Koshihikari (en type Japonica-ris), der er produceret under opmærksomhed fra japanske risdyrende fagfolk med traditionelle dyrkningsmetoder. En fluffy, let klæbrig ris perfekt til brug hver dag som en sideret til et japansk måltid eller til sushi og onigiri riskugler.
Kun 2 tilbage på lager
Ingredienser: Japansk sushi ris
Oprindelsesland: Italien
Ernæringsindhold Pr. 100 g.
Energi 348 kJ/1479 kcal
Fedt 0,7 g
Heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 78 g
Heraf sukkerarter 0,3 g
Protein 7 g
Salt <0,01 g
Vægt | 1 kg |
---|---|
Land | Japan |
Brand | JFC |
Nudler | Sushi ris |
Chili styrke | Styrke 0 – Chilli Free Zone |
Du skal være logged in for at afgive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.