Tilberedning af de tørrede udon nudler
Kog en gryde med vand til kogning (brug 1 liter vand til 90 g nudler)
Tilsæt nudler i gryden og rør lejlighedsvis
Lad det simre i 10 minutter
Tøm og vask straks i koldt vand. Serveres varm eller kold med udon dypsauce (tsuyu), en blanding af dashi lager , sojasovs og sød mirin risvin .
Producent Akagi fremstiller sine nudler i Gunma-præfekturet i det centrale Japan, et område berømt for sit klima, det rigelige vand og hvedekvaliteten. Producenten kaldte sig ‘Akagi’ efter distriktets højeste bjerg. Denne Joshu- serie af nudler er lavet efter traditionelle japanske opskrifter og pakket i genbrugspapiremballage.
Passer perfekt til retter som:
- Zaru Udon (kold)
- Kake Udon (varm)
- Kamaage Udon (varm)
- Tanuki Udon (varm/kold)
- Kitsune Udon (varm/kold)
- Tempura Udon (varm/kold)
Hvordan tilbereder man udon nudler?
Sættes i kogende vand i 3 min.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.