Tangsalat er en velsmagende ingrediens.
Tangsalat fremstilles typisk med wakame, sojasovs, eddike, sesamolie og sesamfrø.
Der er ganske mange typer tang, der kan bruges i tangsalat. Disse inkluderer:
Arame, der ligner sorte vermicelli nudler.
Duls, som er sej, ligesom frugte “jerky”
Irsk mos , der ligner krøllet salat.
Nori , som er populært i japansk køkken og bruges i sushi.
Wakame , den traditionelle ingrediens, der bruges til at fremstille tang salat.
Hvad er der i tang salat?
Tangsalat er ofte kendt som goma wakame eller sesam wakame salat. Det er traditionelt fremstillet med wakame tang.
Wakame tang sælges i frost og skal optøes før spisning.
Ingredienser: 76% Wakame (Undaria pinnatifida), 18% marinade (fortykningsmiddel (E406), sukker, eddike, salt, SESAMolie, krydderier (fennikel), peberfrugter, surheds- regulerende middel (E296), smagsforstærker (E631, E635), farvestoffer (E141), konserveringsmiddel (E202)], 6% andre ingredienser (træsvamp agaric, SESAMfrø).
Næringsindhold pr. 100 gr./ml. | |
Energi: | 390 kJ / 94 kcal |
Fedt: | 4,5 g. |
Heraf mættede fedtsyrer: | 0,8 g. |
Kulhydrat: | 12 g. |
Heraf sukkerarter: | 9,6 g. |
Protein: | 1,4 g. |
Salt: | 2,3 g. |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.