Koreaner Smagekassen Soju (op til 7 stk.)

Koreaner Smagekassen Soju (op til 7 stk.)

329,00 kr.

Den perfekte smagekasse til dig der gerne vil prøve de populære koreanske soju risdrik. Her får du op til 7 forskellige sojus.

44,00 kr.
49,00 kr.
49,00 kr.
49,00 kr.
44,00 kr.
44,00 kr.
44,00 kr.
44,00 kr.
Dag til dag levering
Fri fragt v. køb over 399 kr. (GLS & Burd)

ellers fragt fra kun 39 kr. Se alle fragtpriser her >

Dag til dag levering
Nærværende og ærlig kundeservice

Du er sikret den bedste købsoplevelse og rådgivning

Dag til dag levering
100% tilfredshedsgaranti

Dine pakker skal give dig et smil på læben:-) Ikke tilfældet? Så gør vi noget ved det

Dag til dag levering
Samme dags levering

Bestil inden kl. 09.00 = aftenlevering med Burd! Bestil før kl. 12.00 = 1-2 dages levering med GLS Xpressen: Levering tirsdage og fredage

Soju er en koreansk vodkalignende ris-likør, og verdens mest solgte alkoholiske drik. Soju minder på mange måder om den japanske sake, men fremstillingsmetoden er langt fra ens. Hvor sake fremstilles på samme vis som øl og vin, så produceres soju ved hjælp af to trin. I det første trin omdannes stivelsen til sukker, hvorefter sukkeret i andet trin omdannes til alkohol. Selvom den populære drik kaldes for en ris drik, så kan soju typisk også være fremstillet af byg, kartofler, søde kartofler eller tapioka.

Soju er særdeles populær at bruge i cocktails, da den har en ren og neutral smag. Ofte drikkes den dog rent, og går især godt sammen med kødretter. Skal man nyde en soju på traditionel vis, bør den nydes iskold i en soju kop, hvor man enten tager det som et shot, eller nyder små slurke ad gangen. Endvidere er der traditioner om, at man aldrig må hælde soju i sit eget glas. Er det er en ældre person, som skænker dig en soju, skal du holde glasset med begge hænder.

Vil du også smage den populære koreanske drik, så er denne smagekasse med Jinro soju perfekt til dig. Du får op til 7 forskellige sojus, så du har mulighed for at finde netop din favorit.

Salg af alkohol hos Pandasia.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak.
Alkohol bør nydes ved omtanke.

Yderligere information

Drikkevarer

Smagekasser, Soju

Nudler

Soju

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Koreaner Smagekassen Soju (op til 7 stk.)”