Hakkaisan Seishu Sake 15% 720 ml.
219,00 kr. Tilføj til kurv

Hakkaisan Seishu Sake 15% 720 ml.

219,00 kr.

Niigatas mestpopulær sake med en skarp, ren smag afspejler regional stil

På lager

Dag til dag levering
Fri fragt v. køb over 399 kr. (Burd, GLS & Postnord pakkeshop)

ellers fragt fra kun 39 kr. Se alle fragtpriser her >

Dag til dag levering
Nærværende og ærlig kundeservice

Du er sikret den bedste købsoplevelse og rådgivning

Dag til dag levering
100% tilfredshedsgaranti

Dine pakker skal give dig et smil på læben:-) Ikke tilfældet? Så gør vi noget ved det

Dag til dag levering
Samme dags levering

Bestil inden kl. 09.00 = aftenlevering med Burd! Bestil før kl. 12.00 = 1-2 dage med GLS & Postnord Jetpak: Levering tirsdage og fredage

AKKAISAN BRUGERI
Hakkaisan bryggeri ligger ved foden af bjerget
Hakkai i Niigata. Kildevandet, der strømmer fra
bjerget bruges til at producere sin sake. Bryggeriets vejledende principper er at producere den fineste sake, som folk aldrig vil trætte af, og også at anvende de højeste produktionsstandarder for alle dets sake.
For at opnå det glatte, vidunderligt rene og
bløde smag af Hakkaisan sake, insisterer bryggeriet
om at producere i små partier ved hjælp af håndlavet koji
og en langsom gæring ved lave temperaturer.
SÆRLIGT BRUGNINGSVAND FRA RAIDEN
Karakteren af det lokale vand er central for
smag og følelse af en sake. Ved Hakkaisan, vandet
stammer fra foden af Hakkai -bjerget fra en
forår, der er et helligt sted for Raiden-sama, gud for
torden. Åen, der kommer ned fra bjerget, ligner en tordenbolt og er blevet æret af
lokalbefolkningen i generationer. Det bløde, rene vand fra
denne strøm pumpes under jorden direkte til
Hakkaisan bryggeri og bruges i alle aspekter af sake
produktion.
Håndlavet KOJI
Koji er en formet ris, der er sake og sjæl i sake
produktion. Kojis rolle er at hjælpe med at omdanne stivelsen
af hvert riskorn til sukker for at tillade gærfermentering og fremstilling af sake. Hos Hakkaisan Sake
Bryggeri, alle koji er lavet kærligt i hånden og udformet med ekstrem omhu og non-stop opmærksomhed på detaljer
i løbet af 55 timer. Alle Hakkaisan sakes, fra
superpræmie til hverdags sake laves ved hjælp af dette
håndlavet koji – og du kan smage forskellen.
SAKE PRODUKTION I SMÅ BATCHER
Hakkaisan omfavner teknologi, men vil aldrig
mister forbindelsen til sin håndlavede natur. Som en
Resultatet blev beslutningen om at brygge hvert parti
sake i tanke med en maksimal størrelse på 3 tons hver.
Dette blev bestemt til at være den største tank, der
kan stadig vedligeholdes og omrøres manuelt.
Andre bryggerier kan bruge 15 eller endda 30 ton tanke til
masseproduktion. Hakkaisans universelle engagement
til små batch -brygning hjælper med at sikre dets legendariske
kvalitet.
Lav og langsom brygning
Hakkaisan sake signatur smag kaldes “tanrei karakuchi”, en ren og sprød stil, der passer smukt til mad og har vundet fans verden over. Det her
smag opnås ved at bruge en lavtemperatur brygningsmetode over en længere periode. En lav og
langsom tilgang til sake produktion skaber en glat
og uberørt klarhed i den gane, der skaber en smag
som du aldrig bliver træt af, og som du let kan vende tilbage til
igen og igen. Denne rene og sprøde krop er det umiskendelige kendetegn ved Hakkaisan Sake.

Salg af alkohol hos Pandasia.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak.
Alkohol bør nydes ved omtanke.

Yderligere information

Vægt 0,8 kg
Drikkevarer

Sake

Land

Japan

Brand

Hakkaisan

Nudler

Sake

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hakkaisan Seishu Sake 15% 720 ml.”