Hoisin sauce kom først frem i det kinesiske køkken. Hoisin betyder bogstaveligt skaldyr. Den traditionelle tykke og skarpe sauce indeholder ingen skaldyr, men er lavet af sojabønner, riseddike, chili, hvidløg og sukker. Hoisin sauce er mørk farvet i udseende. Den lidt søde og krydrede Flying Goose Hoisin-sovs bruges både til den berømte kinesiske ret Peking-duck såvel som adskillige grillede retter, gryderedder og rørfisk helt til dipping sauce til den vietnamesiske nudelsuppe Pho. I Kina serveres Hoisin sauce med supper, og den bruges ofte i marinader. Hoisin sauce er en fantastisk måde at tilføje sin ret en autentisk asiatisk smag og fortykkende farve til nudelskåle. Prøv Flying Goose Hoisin Sauce som dip til grøntsager, fisk eller kød. Land Thailand Produkt beskrivelse Hoisin-sauce
Ingredienser
Vand, sukker, SOJAbønnepasta (SOJAbønner, HVEDEmel, salt, vand, sukker, smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E211)), salt, destilleret eddike, modificeret tapioka stivelse, hvidløg, farvestof (E150a), SESAMolie, stjerneanis, konserveringsmiddel (E202)
Næringsindhold pr. / 100 ml
Energi (kJ) | 797 kJ |
Energi (kcal) | 188 kcal |
Fedt | 2,3 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 40 g |
(heraf sukkerarter) | 36 g |
Protein | 1,7 g |
Salt | 4,3 g |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.