Hvad er tahin
Tahin er en tyk pasta-lignende sauce lavet af sesamfrø, med en lille smule olie blandet i for at opnå den rigtige tahin konsistens. Tahin svarer til jordnøddesmør i tekstur: cremet, fed og glat. Tahin er en almindelig ingrediens i mange vegetariske og veganske opskrifter (især i salatdressinger og hjemmelavet hummus ), og den bruges ofte til madlavning i mellemøsten.
Sådan bruges tahin
Tahin er en vigtig ingrediens i det mellemøstlige køkken og flere andre asiatiske køkkener. Det er en central ingrediens i opskrifter som hummus, såvel som mange veganske salatdressinger, og kan også bruges på en række andre måder. Mange Mellemøstlige restauranter serverer tahin sammen med falafel til dipping eller hvis du bestiller en kombination af forretter eller et vegetarisk fad, vil det sandsynligvis være en af de lækre dips, der kommer sammen med din pita og hummus.
Opskrifter med tahin
- Hvidløgshummus med Tahin
- Tahin “Goddess” dressing
- Kolde kinesiske sesamnudler
- Kikærter og aubergine baba ganoush
Tyrkisk sesampasta Tahin
Ingredienser: 100% SESAM
Ernæringsindhold Pr. 100 g. Energi 2600 kJ/621 kcal Fedt 59 g Heraf mættede fedtsyrer 2 g Kulhydrat 21 g Heraf sukkerarter 0 g Protein 20 g Salt 0 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.