Læg ris, vand og krydderipasta i en non-stick gryde. Bland godt.
Placer kylling oven på risblandingen. Kog. Reducer varmen, dæk og kog i 12-15 minutter eller indtil den er kogt. Sluk for varmen.
Lad stå i 5-10 minutter. Fjern kylling og krydre efter smag inden servering med ris. Pynt.
Ingredienser:
Sukker
SOJAbønne olie
Destilleret eddike
Tørrede chili 8%
Salt
Løg
Sorte peberkorn
Sojasovs (sojabønner, hvedemel, salt, sukker, hydrolyseret protein fra soja)
Hvidløg
Farve (karamel / 150c)
Syreregulator (citronsyre)
Allergener: Sojabønner, sojasauce, hvedemel, hydrolyseret protein fra sojaNæringsdeklaration:
Næringsindhold pr. 100 gr./ml. |
Energi: |
1768 kJ / 746 kcal |
Fedt: |
22,2 g. |
Heraf mættede fedtsyrer: |
3,1 g. |
Kulhydrat: |
53,4 g. |
Heraf sukkerarter: |
3 g. |
Protein: |
1,0 g. |
Salt: |
8,4 g. |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.