Læg ris, vand og krydderipasta i en non-stick gryde. Bland godt.
Placer kylling oven på risblandingen. Kog. Reducer varmen, dæk og kog i 12-15 minutter eller indtil den er kogt. Sluk for varmen.
Lad stå i 5-10 minutter. Fjern kylling og krydre efter smag inden servering med ris. Pynt.
AHG Singapore Hainanese Chicken Rice 50 g.
16,00 kr.
S&B Torokeru Curry Mild 200 g. 10 serveringer
49,00 kr.
AHG Szechuan Kung Pao (Spice Paste) 50 g.
16,00 kr.
Asian Home Gourmet’s version af Spice Paste til Szechuan Kung Pao Chicken Stir Fry i en 50 g pakke. Kung Pao stammer fra den kinesiske Sichuan-køkkenmetode. Kung Pao-kyllingeretten anvendes jordnødder, grøntsager og chili-peber til at tilberede en velsmagende stir fry kinesisk skål.
Kun 2 tilbage på lager
Ingredienser:
Sukker SOJAbønne olie. Destilleret eddike, Tørrede chili 8%, Salt, løg. sorte peberkorn. SOJAsovs (SOJAbønner, HVEDEmel, salt, sukker, hydrolyseret protein fra SOJA) hvidløg, Farve 150c, surhedsregulerendemiddel E330 Allergener: SOJAbønner, SOJAsauce, HVEDEmel, hydrolyseret protein fra SOJANæringsdeklaration:
| Næringsindhold pr. 100 gr./ml. | |
| Energi: | 1768 kJ / 746 kcal |
| Fedt: | 22,2 g. |
| Heraf mættede fedtsyrer: | 3,1 g. |
| Kulhydrat: | 53 g. |
| Heraf sukkerarter: | 46 g. |
| Protein: | 1g. |
| Salt: | 8,4 g. |
Yderligere information
| Vægt | 0,06 kg |
|---|---|
| Brand | Asian Home Gourmet |
| Land | Indonesien, Kina |
| Nudler | Krydderipasta |
| Chili styrke | Styrke 0 – Chilli Free Zone |
Du skal være logged in for at afgive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.