Læg ris, vand og krydderipasta i en non-stick gryde. Bland godt.
Placer kylling oven på risblandingen. Kog. Reducer varmen, dæk og kog i 12-15 minutter eller indtil den er kogt. Sluk for varmen.
Lad stå i 5-10 minutter. Fjern kylling og krydre efter smag inden servering med ris. Pynt.
Ingredienser:
Sukker
SOJAbønne olie
Destilleret eddike
Tørrede chili 8%
Salt
Løg
Sorte peberkorn
Sojasovs (sojabønner, hvedemel, salt, sukker, hydrolyseret protein fra soja)
Hvidløg
Farve (karamel / 150c)
Syreregulator (citronsyre)
Allergener: Sojabønner, sojasauce, hvedemel, hydrolyseret protein fra soja
Næringsdeklaration:
Næringsindhold pr. 100 gr./ml. | |
Energi: | 1768 kJ / 746 kcal |
Fedt: | 22,2 g. |
Heraf mættede fedtsyrer: | 3,1 g. |
Kulhydrat: | 53,4 g. |
Heraf sukkerarter: | 3 g. |
Protein: | 1,0 g. |
Salt: | 8,4 g. |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.