🕒 Samlet tid: 10 minutter. | Arbejdstid: 10 min. | Køkken: Sydkorea
SELV TAK OG VÆRSGO’! Dit livs shin ramyun hack ses i denne opskrift. Jeg har endnu engang været i køkkenet og tryllet en hurtig (10 min.), nem og lækker ramen. Se lige en gang hvor luksus den ser ud. Du tænker sikkert.. Åh nej.. den tager lang tid at lave og den kræver mange ting. Næh nej…. Se hele opskriften her og kom hurtig i gang med min version af en lækker shin ramyun. En savlende lækker bowle af en ramen du helt sikkert vil synes om.
Ingredienser (1 person)
-
1 pose shin ramyun noodle
1 håndfuld Mori-Nu Tofu
2 shiitake svampe (lagt i blød og skåret i fine strimler)
1 dåse luncheon meat (Spam)
1 glas original kimchi
1 æg (blødkogt)
1 håndfuld forårsløg
Lad os komme i gang med med denne fantastiske opskrift:
1. Åbn shin ramyun nudler og kog dem i 550 ml. vand i ca. 3-4 min.2. Tilsæt krydderierne der kom med i posen
3. Skær Luncheon meat i tykke strimler og steg dem på hver sin side i 1-2 min.
4. Shiitake svampe lægges i blød gerne mere end 1 time og skær i fine skiver
5. Skær tofu ud i tern
6. Afslut med at toppe med forårsløg
7. Velbekomme