Samlet tid: 60 minutter. | Arbejdstid: 60 min. | Køkken: Japan
Opskrift på sushi ris – Sådan koger du altid perfekte sushi ris. HVER GANG!
Kog perfekte ris hver gang med superhjælperen -> riskogeren.Sushi ris er kernen i enhver form for sushi, og med den rette teknik kan du lave perfekte, klæbrige ris derhjemme! Her er en nem og detaljeret guide til, hvordan du laver autentiske sushi ris, klar til dine sushi-kreationer. Vi bruger kun de bedste ingredienser, og husk, du kan finde alt, hvad du skal bruge på Pandasia.dk!
Ingredienser
Til risen:
- 500 gram sushi ris
- 700 ml koldt vand
Riseddike:
- 8 spsk riseddike
- 4 spsk. sukker
- 1 tsk salt
Udstyr:
Sådan gør du
1. Skyl risene indtil vandet bliver klart og ikke længere er mælkehvidt
2. Hæld risene i riskogeren
3. Start riskoger
4. Tag risene ud på et fad når risene er færdig kogte
5. For at få sushi smagen fra risen, skal du tilføje riseddike. Brug kun riseddike til dine sushi ris da andre former for eddike ikke vil give dig den ønskede sushi smag.
6. Bland ris, riseddike, sukker og salt sammen, undgå at smatte risen så det ikke bliver grødagtigt.
7. Lad risen køle ned i et par minutter, indtil den når stuetemperatur.
8. Dine sushi ris er nu klar til sushi eller til andre japanske retter. God appetit.
Ingredienser og ris udstyr på Pandasia.dk
Har du ikke det nødvendige udstyr eller ingredienser? Frygt ikke! På Pandasia.dk kan du finde alt, hvad du skal bruge for at mestre kunsten at lave sushi ris. Fra kvalitets sushi ris og autentisk riseddike til riskogere, vi har det hele. Bestil i dag og få leveret lige til døren!
I like this website very much, Its a very nice post to read and find information.