💥JANUARUDSALG💥 SPAR OP TIL 80% RABAT! Se alle tilbud her

Your Cart

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Ramen suppe bowl opskrift: Sådan laver du ramen på oksekraftben

🕒 Arbejdstid: 3 timer. | Køkken: JapanDisse ingredienser skal du bruge til opskriften:

INGREDIENSER (2 portioner)
Ingredienser ● Oksekraftben – 500 g.
● Porrer – 1 tæller skåret i stykker
● Hvidløg – 3 fede
● Ingefær – 1 spsk.
● Tang (Kelp eller Kombu) – 1-2 plader
● Nudler (Ramen el. risnudler) – 1 kop
● Bønnespirer – 1 kop
● Tare sauce (mirin, sake og soja sauce) – efter smag
● Koriander, forårsløg – efter smag

Tilberedning

1. Til bouillon tilsættes kød, porrer, ingefær, hvidløg og tang til 10 kopper vand og koges i 3 timer.

2. Blancher bønnespirer i en gryde og læg dem til side.

3. Kog ramen i det samme vand og sæt det til side.

4. Når bouillon er klar, tilsættes 1 spsk tare sauce sauce i en skål. Tilsæt mere efter smag. Bring nudlerne, bønnespirerne og andre grøntsager ind.

Følg op med bouillon og nyd din ramen!

Hvad er en ramen suppe?

Ramen er en japansk nudelsuppe, der indeholder de kinesiske hvede- eller ægnudler serveret med en form for kød, for eksempel oksekraftben eller fisk i en skål af boullion. Den utroligt smagfulde suppe serveres ofte med skåret porrer, ingefær. hvidløg, tang osv. – man kan dog putte alt i som falder i smag med ens egne forhåbninger om, hvordan en ramen bowl skal smage. En ramen bowl tilberedes ofte med kød og nudler med den skønne bouillon substans af grøntsager, tang og krydderier. Den serveres dog også typisk sammen med sushi eller sashimi på japanske restauranter. Ramen bowl fås i mange forskellige varianter i Japan, og kommer meget an på hvilket område, hvilken sæson og hvilke personlige præferencer du har. Den dog meget populære og mest velkendte ramen bowl på oksekraftben kan du derfor både finde opskriften på samt købe ingredienser til på vores hjemmeside pandasia.dk.

Hvordan laver man ramen suppe på oksekraftben?

Den lækre velsmagende ramen bowl på oksekraftben kan du nemt og enkelt lave hjemme i eget køkken. Den fantastiske ret er simpel og smagfuld og kræver ikke flere hænder at lave, så den er lige til at gå til. Èt eksempel på ramen bowl på oksekraftben kan du se, hvordan man laver hurtigt og nemt i videoen ved siden af – samt ingredienser og fremgangsmåden på vores foretrukne måde. Husk! Tilberedelsen tager lidt længere tid end de fleste retter, da bouillonen samt kød, grøntsager og tang skal stå og koge i 3 timer. Alle ovenstående ingredienser og tilbehør kan købes her på pandasia.dk, uanset hvilken smag du er til

Hvad kan man putte i en ramen bowl på oksekraftben?

Der er som sådan ikke nogle krav for, hvad man kan og ikke kan putte i en ramen bowl på oksekraftben – det handler alt sammen om dine personlige præferencer. Denne populære japanske suppe bliver spist dagligt af mange japanere, og ingredienserne bliver derfor ofte skiftet for en ny velsmagende oplevelse. Der kan puttes blandt andet æg, nudler, gulerødder, spinat og så videre.. Der findes mange forskellige varianter af ramen bowl på oksekraftben, samt hvad man kan putte i den – så der er ikke nogen undskyldning for ikke at springe ud i denne fantastiske ret. Her hos Pandasia anbefaler vi, at du prøver denne utrolig velsmagende ret. Du kan se ingredienserne og instruktionerne ovenfor, så du kan lave din helt egen ramen bowl på oksekraftben. Du kan købe ingredienser og tilbehør til din helt egen personlige ramen bowl inde hos os på pandasia.dk.

Hvor stammer suppe bowl fra?

Ramen bowls oprindelse er ikke helt fastlagt endnu, da man stadig tvivler på, om det var Kina eller Japan, der først opfandt retten. Mange kilder siger, at retten stammer fra Kina helt tilbage i 1900- tallet, hvor kinesisk variant af ramen kaldet “lamian” blev solgt i butikker. Der gik dog ikke lang tid, før man også kunne købe de nu meget kendte ramen i Japan, som er magen til den kinesiske nudel lamian, som dog mere eller mindre er blevet overtaget og tilpasset af det japanske køkken. Der findes mange varianter af ramen suppe for eksempel: shio ramen, shoyu ramen, miso ramen og tonkotsu ramen. Den daværende meget populære ret i Asien bliver nu spist jorden rundt i mange forskellige verdensdele.

Summary
recipe image
Recipe Name
Ramen bowl opskrift
Published On
Total Time
Average Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo