☀️Vores store sommerudsalg er nu i gang☀️ se alle de skarpe priser her!

Your Cart

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Parasite Nudler Opskrift (Jjapaguri)

🕒 Samlet tid: 10 minutter. | Arbejdstid: 10 min. | Køkken: Sydkorea

Var du én af de mange millioner mennesker, der i 2020 strømmede i biografien for at se Bong Joon- hos Oscarvindende film Parasite, husker du måske en helt særlig nudelret, der efter filmen blev populær for sin aldeles simple fremgangsmetode.

For at lave den koreanske trend jjapaguri, skal du nemlig blot bruge to pakker instant nudler som du kan finde her på shoppen, og eventuelt en oksekødsudskæring, hvis du ønsker et mere mættende måltid. I filmen bliver nudelretten et vittigt symbol på den godt bemidlede familien Parks rigdom, idet de for deres søn serverer det ellers billige instant måltid med Sydkoreas absolut dyreste oksekødsudskæring kaldet hanu (한우 på koreansk), som en hurtig aftensnack efter en lang køretur.

Så hvad er jjapaguri (짜파구리) egentlig?
Selvom jjapaguri-trenden for alvor opstod i forbindelse med Parasite, har det i Korea i årevis været en populær måde at spise de to populære instant nudelmærker Chapagetti og Neoguri på. Chapagetti er instant-udgaven af den koreansk-kinesiske klassiker jjajangmyeon, mens neoguri er en instant nudelsuppe med krydret seafood-smag, og sammen smager disse nudler altså helt formidabelt. Se her i videoen, hvor nemt, det er at bikse sammen og glæd dig til selv at sætte tænderne i denne verdensomspændende foodtrend!

Ingredienser (1 portion)

  • 100 g. oksekød (gerne et stykke med god fedtmarmorering)
  • 600 ml. vand
  • 1 pakke Chapaghetti
  • 1 pakke Neuguri Seafood & Spicy

Fremgangsmåde:

• Start med at skære oksekødet i strimler, hvis det ikke allerede er udskåret, og krydr dernæst kødet med salt og peber.

• Opvarm en pande eller en wok med en sjat olie i og brun oksekødet godt af på alle sider. Tilføj dernæst en god skefuld smør og steg kødet videre i smørret indtil det er færdigtilberedt. Tag kødet af panden og lad det trække i nogle minutter.

• Kog 600 ml vand i en gryde og tilføj de tørre nudler fra begge pakker samt de tørrede grøntsagsflager. Når nudlerne er møre efter ca. 3-4 minutter, hældes alt vandet, bortset fra 3-4 spsk., fra og kasseres. Tilsæt indholdet fra krydderposerne fra begge nudelpakker og bland det godt sammen med nudlerne, før krydderolien afslutningsvist tilføjes.

• Bland nudlerne godt sammen med oksekødsstrimlerne og servér Jjapaguri-retten varm.

Velbekomme!

Summary
recipe image
Recipe Name
Parasite Nudler Opskrift (Jjapaguri)
Published On
Preparation Time
Average Rating
41star1star1star1stargray Based on 13 Review(s)
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo