✔ Lynhurtig levering | ✔ Julegaver byttes til d. 31. jan. 2025 | ✔ +50.000 glade kunder

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Okonomiyaki opskrift: Sådan laver du disse lækre japanske pandekager

🕒 Arbejdstid: 60 minutter. | Køkken: Japan


Hvad er okonomiyaki pandekager?

Okonomiyaki pandekager er en japansk ret. Oprindelsen til disse smagfulde madpandekager kommer fra gadekøkkenet i Osaka, Japan, som er Japans tredje største by. Den japanske madpandekage okonomiyaki er saltet og lavet af bla. mel, æg, strimlet kål og hvilken som helt topping, du vil have på. De typisk populære toppings er japansk mayonnaise, sesamfrø, tang i strimler, okonomi sauce og bonito flager. Disse ingredienser kan alt sammen købes på vores hjemmeside pandasia.dk.

Okonomiyaki kaldes også “japansk salte pandekager” eller “japansk pizza”. Okonomi betyder “som du vil have det” og yaki betyder “grillet”. Retten betyder derfor: “grillet som du vil have det”. Det er bestemt en ret, der ikke sættes i bås, men som derfor gerne må varieres med forskellige slags kød, grøntsager, toppings og så videre – helt efter dine personlige præferencer. Tag derfor hellere end gerne nogle ingredienser du før har brugt i en madpandekage, som du tror vil matche denne ret godt lige efter din smag

Hvordan laver man okonomiyaki pandekager?

Den spændende og utrolig lækre japanske okonomiyaki pandekage er nem at lave hjemme og kan laves på under 60 minutter. Alt dejen kræver, er under 10 ingredienser! Okonomiyaki madpandekager laves på mange forskellige måder, helt som du vil have det. Der er ikke noget krav til, hvad du kan og ikke kan putte i din okonomiyaki – vi har dog lavet en lækker opskrift samt video til dig på vores hjemmeside pandasia.dk, hvor du kan finde inspiration samt købe varer af høj kvalitet til en god pris

Hvad kan man putte i okonomiyaki pandekager?

Som skrevet ovenfor er der ikke nogle krav for, hvad man kan og ikke kan putte i en japansk okonomiyaki pandekage – det handler alt sammen om dine personlige præferencer. Er du til kød eller ej, kan du lave okonomiyaki. Det er kun fantasien der sætter grænser! Der findes utrolig mange forskellige varianter af okonomiyaki, samt hvad man kan putte i dem – så der er ikke nogen undskyldning for ikke at springe ud i denne nye smagfulde oplevelse. Du kan for eksempel lave en Hiroshima-version af okonomiyaki, hvor retten er toppet med nudler, rejer, bacon og æg. Ifølge mange japanske pandekage spisere anbefaler de at putte calamari, ost og svampe i dejen. Man kan dog prøve sig af med at blande sine yndlingsingredienser sammen for at se, om det bliver et godt slutresultat. Her hos Pandasia anbefaler vi, at du prøver denne utrolig lækre og velsmagende ret. Du kan se ingredienserne og instruktionerne ovenfor, så du kan lave din helt egen japanske pandekager. Du kan købe ingredienser og tilbehør til din helt egen personlige okonomiyaki inde hos os på pandasia.dk.

Hvor stammer okonomiyaki pandekager fra?

Okonomiyaki kommer fra det japanske køkken og stammer helt tilbage til før 2. Verdenskrig, hvor det både under og efter 2. Verdenskrig blev en utrolig populær ret. Den første lignende madpandekage japanerne lavede, siges at være dateret helt tilbage til Edo-perioden (1603-1867), hvor retten var en særlig dessert serveret til buddhistiske ceremonier kaldet Funoyaki. Okonomiyaki er en meget utraditionel pandekage fra det, man er vant til, dog smager den utrolig lækkert og kan varmt anbefales til enhver person. Dette er bestemt en kulinarisk oplevelse for dig at opleve Japan på gennem deres utroligt velsmagende retter


Disse ingredienser skal du bruge til opskriften:

INGREDIENSER (2 portioner)

ingredienser: Pandekage:
● 2 kopper mel
● 1 tsk. bagepulver
● 1 tsk. salt
● 1 kop vand
● 2 æg
● 1 spsk. soja sauce
● 1/4 kop purløg el. forårsløg
● 1 kop kartofler i strimler
● 1 kop kål

ingredienser: topping:
● sort og hvide sesamfrø
● tang i strimler
● japansk mayo
● okonomi sauce
● bonito flager

Tilberedning


Summary
recipe image
Recipe Name
Okonomiyaki opskrift: Sådan laver du disse lækre japanske pandekager
Published On
Total Time
Average Rating
21star1stargraygraygray Based on 6 Review(s)
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr.

- ellers fra kun 35 kr.

Prisgaranti*

Danmarks bedste priser leveret til dig. Læs mere

Her kan du betale med
mobilepay   visa  mastercard  maestro  diners club
Din ordre pakkes forsigtigt og sendes med
fragt logoer
Ugentlige tilbud?



Kontakt Pandasia.dk
pandasia.dk logo hvid
Pandasia ApS
Marktoften 7B
8464 Galten
CVR 40562087

Hørslevvej 35B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

Marktoften 7B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

miloevenlig indpakning
Brug for hjælp?
anhdu long vu - pandasia.dk
AnhDu Long Vu
Din personlige rådgiver og madentusiast

Jeg er lige her. Fang mig på telefon eller mail hvis du har brug for hjælp til at finde de rigtige produkter til din madlavning.

30 27 78 78
Kundeservice tlf. 8.30-13.00
[email protected]
© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo