Ingredienser
Kylling i rød karry:
Køkken Thailand
Antal serveringer 3-4 personer
Tid: 30 min.
Ingredienser du skal bruge:
- 500 g. kyllingebryst, andet kød eller tofu
- 1 stor rød peberfrugt
- 2-3 thai auberginer eller ½ alm. aubergine
- 1 ds. bambusskud i strimler eller skriver
- 2 spsk. smagsneutral olie til stegning
- 2 spsk. Mae Ploy grøn karry paste
- 500 ml. chaokoh kokosmælk
- 4-5 kaffir lime blade.
- 2 spsk. palmesukker eller alm. sukker
- 2 spsk. fiskesauce
- 1 håndfuld thai basilikum (kan undlades)
Serveres med:
- Ægte jasminris
- frisk thai bird chili
Anbefalet udstyr:
- Riskoger
Instruktioner
30 min. er alt hvad det tager for at lave denne lækre og smagfulde thai karry. En favorit blandt hurtige thai retter til både weekender og travle hverdage.
Lad os komme i gang med at lave noget thai mad
1. Skær kødet ud i fine skiver
2. Skær peberfrugt i strimler
3. Skær thai auberginer i både. Alm. auberginer kan sagtens bruges
4. Tag en god gryde og varm olie til stegning
5. Tilsæt rød karry paste
6. Tilsæt kokosmælk
7. Tilsæt kylling
8. Lad gryden nu stå og koge i ca. 5.7 min.
9. Tilsæt bambusskud, peberfrugt, aubergine og lime blade
10. Tilsæt palmesukker eller alm. sukker,fiskesauce og evt. thai basilikum
11. Tag gryden af varmen og server med varme jasminris
12. God appetit.
Indkøbsliste
Køb rød karry kit herFølgende varer indgår i opskriften:
Disse varer kan bestilles til udbringning (Århus & Skanderborg):
Vi regner med at du selv skaffer:
- Olie til stegning