✔ Lynhurtig levering | ✔ Gratis fragt fra kun 399 kr. | ✔ +50.000 glade kunder

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Japansk supermarked

Det japanske supermarked ligner meget det vi har herhjemme i Danmark og i resten af verdenen. Japanske supermarkeder holder på alt, hvad kostpyramiden dækker over og meget mere, nemlig: frisk frugt og grøntsager, fisk, kød, tufo, dåsemad, brød, mælkeprodukter, slik og søde sager samt alkohol og læskedrikke. Derudover har japanske super markeder også et bredt fokus på diverse hjemmeartikler, møbler og rengøringsmidler.

Det der udgør en større forskel, er selvfølgelig en større mængde af de varer, som japanerne bruger mere flittigt end vi gør herhjemme. Det er f.eks. noget som sushi, svampe, sojabønner, miso, natto, rissorter og nudler. Vi kan derfor se, at der er en forskel i hvordan vi spiser i Danmark sammenlignet med Japan.

Det japanske supermarked byder ikke på mere frugt og grønt end vi gør herhjemme eller en sundere livsstil, men end dog spiser japanerne sundere end vi gør i Danmark – og det har ikke noget med udbuddet at gøre, men er snarere et spørgsmål om livsstil og kultur.

Supermarkederne er som regel mere udbredt blandt de større byer, hvor du som regel ikke skal gå særlig langt fra det ene supermarked til det næste. Supermarkederne har som udgangspunkt lidt lavere priser på diverse fødevarer end herhjemme, hvortil japanske supermarkeder er kendte for at hav en god del ’off-brand-varer som ofte har en ekstraordinær pris. ’Knock-off’-brands, som de også kaldes, kan findes overalt på det kinesiske marked, og ikke blot i supermarkeder. Det svinger med kvaliteten i disse kopiprodukter, og det er ikke altid til at vide, hvad du ender med. Der er helt generet en meget ligeligt fordelt markedsfordeling, når det kommer til de helt store supermarkedskæder i Japan. Blandt disse er der AEON, Seven og Daiei. Alle tre med en god kundebase og alle med den samme supermarkedsstil som vi kender.

I Japan handler de fleste ind i supermarkeder til dagen eller til den følgende dag. Mens vi i mange supermarkeder verdenen over ser store indkøbsvogne, da er det helt modsat i Japan. Det er langt de færreste der købet stort ind for at dække indkøbene en uge frem i tiden eller lignende. I japanske supermarkeder er det kutyme at bruge en kurv, som man har taget med hjemmefra eller bare at handle til det man kan have i hænderne. Der er typisk ikke tale om særlig store indkøb i japanske supermarkeder, og det at handle bliver derfor også mere en del af dagligdagen.

I japanske supermarkeder vil klart størstedelen af alle varerne være japanske, modsat herhjemme, hvor vi har mange Amerikanske varer i form af slik, hjemmeartikler, elektronik og lignende. Det er dog et sjældent syn i Japanske supermarkeder, hvor næsten alle varer er produceret i Japan. Det er også her du typisk vil støde på disse såkaldte ’Knock-off’-brands af amerikanske varer. Hvis du ønsker et større varer udvalg i den forstand, at du er interesseret i at købe ikke-japanske dagligvarer, da kan du altid finde en kiosk i nærheden, som holder på langt flere importerede varer.

Summary
Description
Det japanske supermarked ligner meget det vi har herhjemme i Danmark og i resten af verdenen. Japanske supermarkeder holder på alt, hvad kostpyramiden dækker over og meget mere
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr. (Postnord & Burd)

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

Her kan du betale med
mobilepay   visa  mastercard  maestro  diners club
Din ordre pakkes forsigtigt og sendes med
fragt logoer
Ugentlige tilbud?Kontakt Pandasia.dk
pandasia.dk logo hvid
Pandasia ApS
Marktoften 7B
8464 Galten
CVR 40562087

Hørslevvej 35B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

Marktoften 7B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

e-mærket miloevenlig indpakning
Brug for hjælp?
anhdu long vu - pandasia.dk
AnhDu Long Vu
Din personlige rådgiver og madentusiast

Jeg er lige her. Fang mig på telefon eller mail hvis du har brug for hjælp til at finde de rigtige produkter til din madlavning.

30 27 78 78
Kundeservice tlf. 8.30-13.00
[email protected]
© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo