✔ Lynhurtig levering | ✔ Gratis fragt fra kun 399 kr. | ✔ +50.000 glade kunder

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Japansk Mochi Is Opskrift: Chewy og fyldt med lækkert is

🕒 Arbejdstid: 45 minutter. | Køkken: Japan


Japansk mochi -is er en lækker dessert for alle mochi-elskere. Det er faktisk en mochi med isfyld. Så meget som det lyder skræmmende, er denne opskrift super nem at lave. Med kun fire enkle ingredienser kan du lave disse mochi isboller og nyde dem som en dessert eller som snack!

Disse ingredienser skal du bruge til opskriften:

INGREDIENSER (2 portioner)

ingredienser:
1½ dl vaniljeis
¼ kop sukker
1 kop glutinøst rismel (klisterrismel)
1 kop vand
rød madfarve, et par dråber
Majsstivelse eller tapiokastivelse til drys

Tilberedning

1. Forbered en lille bakke ved at beklæde den med bagepapir og læg den til side.

2. Brug en lille isskål til at skubbe 12 lige store portioner vaniljeis ud og læg dem på en bageplade med bagepapir. Hvis du ikke har en isskål, kan du også bruge en spiseske. Sørg for at måle to spiseskefulde. Det vil lave en lille kugle is. Læg bakken i fryseren.

3. Tilsæt rismel og sukker i en stor mikrobølge skål. Bland og hæld vand. Dæk skålen med plastfolie og læg den i mikrobølgeovnen. Indstil timeren til et minut.

4. Efter et minut skal du tage skålen ud af mikrobølgeovnen og give den et hurtigt piskeris, så klumperne fjernes (hvis nogen). Dæk med plastfolien igen og mikrobølgeovn i et minut mere.

5. Når tiden er gået, tager du skålen i mikrobølgeovnen og fjerner plastfolien. Du vil nu se blandingen komme sammen. Rør forsigtigt blandingen ved hjælp af en gummispatel. Blandingen vil være klistret.

6. Dæk skålen til igen og mikrobølgeovnen i 30 sekunder. Tag det ud, fjern låget, og du finder blandingen forvandlet til en klistret dej.

7. Tilsæt madfarve og bland, indtil dejen får en jævn farve. Du kan røre med spatelen eller dine hænder. Bemærk, at dejen bliver lidt varm, så det er bedre at bruge handsker, hvis du bruger dine hænder til at blande dejen.

8. Forbered din arbejdsstation ved generøst at pudre den med majsstivelse eller kartoffelstivelse. Du kan også dække arbejdsstationen med bagepapir.

9. Fugt spatelen, så dejen ikke klistrer til den. Læg dejen på arbejdsstationen ved at skrabe den af ​​skålen. Støv det med majsstivelse generøst.

10. Rul dejen til en rektangel med en kagerulle. Sørg for, at den er cirka ¼ tommer tyk.

11. Når du har opnået den ønskede måling, lægges dejen sammen med bagepapiret på en bageplade. Stil på køl i cirka 30 minutter, så dejen sætter sig helt. Du kan også lægge det på en bakke.

12. Efter 30 minutter tages dejen ud af køleskabet. Nu hvor den er indstillet, skal du bruge en 3 ¾ tommer cirkulær cookie cutter til at skære cirkler.

13. Tag bakken med is ud af fryseren. Tag en cirkel i dine hænder og støv af adgangsstivelse med en børste.

14. Læg en isske midt i dejcirklen. Kombiner kanterne ved at trykke dem sammen på en sådan måde, at det danner en kugle. Klem kanterne sammen for at forsegle dem. Du kan bruge lidt vand til at forsegle kanterne.

15. Pak den tilberedte kugle ind med plastfolie eller film og læg den på bakken. Sørg for, at sømmen vender mod bakken. Læg bakken i fryseren.

16. Gentag processen, indtil du har brugt alle cirklerne og isen. Sørg for at pakke hver kugle ind og fryse den samtidigt.

17. Lad mochi -kuglerne fryse i mindst 2 timer.

18. Før servering, tag dem ud af fryseren og lad dem sidde i cirka 5 til 10 minutter, eller indtil de er blødgjort lidt.

19. God fornøjelse!

Hvad er japansk mochi?

Japansk mochi er kendt i hele verden for sin utroligt unikke, bløde, seje og vanedannende tekstur, subtile smag og søde udseende. Mochi er faktisk en kagebolle lavet af rismel. Bollerne er traditionelt dampede og har et hoppende og luftigt udseende. Mochi er en meget kreativ ret, og du kan finde dem i forskellige farver og former. Det er blandt Japans signaturretter, der er lige meget elsket og nydt over hele verden.

Hvad er mochi -is?

Hvis du er en mochi -elsker, vil du helt sikkert elske mochi -is. Der er flere måder at nyde mochi på. Selvom du traditionelt kan nyde riskagerne, serveres de traditionelt også med et fyld af røde bønner. Så mochi fyldt med noget fantastisk er ikke et nyt koncept. Faktisk er det spændende at finde ud af, hvad vi får, når vi først bider i det. For at beholde dette overraskelseselement har vi skabt en fantastisk lækker idé. Mochi is er en mochi dej lavet af rismel, vand og sukker. Ideen er meget enkel. Du skal bare pakke is ind i mochi -dejen, og voila! Udstyr, du har brug for til fremstilling af mochi -is

Når du laver mochi -is, har du her brug for:

• Et par målekopper
• En lille bageplade
• Et par bagepapir
• Plastfolie eller husholdningsfilm
• En lille isskål eller en ske
• En stor skål, der kan tåle mikrobølgeovn
• En gummispatel

Hvordan opbevares mochi -is?

Når mochi er klar og frosset, behøver du ikke at spise den med det samme! Den gode nyhed er, at du også kan gemme den og nyde den senere. Så hvis du har en enorm sød tand og tilfældigvis elsker mochi, kan du forberede den i en stor portion og gemme den til senere. Når de er frosne, tages de ud af fryseren, lægges i en lufttæt beholder og fryses. Mochi er god at gå i næsten en uge.
Summary
recipe image
Recipe Name
Japansk Mochi Is Opskrift: Chewy og fyldt med lækkert is
Published On
Total Time
Average Rating
3.51star1star1star1stargray Based on 11 Review(s)
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr. (GLS & Burd)

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo