🕒 Arbejdstid: 90 min. | Køkken: Japan
Altid haft lyst til at lave dine egne dampede gyoza? Se med her og lav dem i eget hjem. Husk bambusdamperen. Det aller vigtigste redskab.
Disse ingredienser skal du bruge til opskriften:
INGREDIENSER (1 portion)● Gyoza dej
● Hakket oksekød, 500 g.
● Kål hakket 1 kop
● Forårsløg hakket 1 kop
● Sojasovs 1 tsk
● Hvidløgspulver 1 tsk
● Ingefærpulver 1 tsk
● Sort peber ½ tsk
● Bambusdamper
Tilberedning
1. Bland alle ingredienserne i en skål for at lave fyldet.2. Tag nu en gyoza-indpakning, tilsæt fyldet i midten og tryk det i en halvcirkel. Fortsæt med at lave foldede folder på den ene side af halvcirklen for at få det ønskede udseende. Du kan folde dine dumplings, som du vil.
3. I en bambus-damper skal du placere dumplings på et pergamentpapir eller kålblade. Anbring nu denne bambus damper i en pande, der er større end selve damperen.
4. Tilsæt vand til gryden. Vandet skal dække mindst 3 dele af bambus damperen. Bliv ved med at tilføje vand til gryden, hvis vandet fordamper, ellers kan damperen antænde.
5. Luk damperlåget og damp i 20-25 minutter.
6. Nyd med dine yndlingssauce og dips!
Indkøbsliste
Følgende varer indgår:
- TRS Ingefær pulver 100 g.15,00 kr.
- PopulærLao Gan Ma chili olie (crispy chili) 210 g.28,00 kr.
- TRS sort stødt peber 100 g14,00 kr.
- TRS hvidløgspulver 100 g12,00 kr.
- Lee Kum Kee lys sojasauce (premium light soy sauce) 500 ml.27,00 kr.
- Happy Belly gyoza dej 300 g. (frostvare)Vare på tilbud
29,00 kr.24,00 kr. - Bambus steamer til dampkogning 25 cm.149,00 kr.
Summary

Recipe Name
Dampede gyoza opskrift
Published On
Total Time
Average Rating




