⚫BLACK FRIDAY⚫ 15% rabat på hele ordren! Brug koden bf15. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se alle tilbud her

Dampede Gyoza opskrift: Sådan laver du dem med en bambusdamper

🕒 Arbejdstid: 90 min. | Køkken: Japan


Altid haft lyst til at lave dine egne dampede gyoza? Se med her og lav dem i eget hjem. Husk bambusdamperen. Det aller vigtigste redskab.


Disse ingredienser skal du bruge til opskriften:

INGREDIENSER (1 portion)
● Gyoza dej
● Hakket oksekød, 500 g.
● Kål hakket 1 kop
● Forårsløg hakket 1 kop
● Sojasovs 1 tsk
● Hvidløgspulver 1 tsk
● Ingefærpulver 1 tsk
● Sort peber ½ tsk
● Bambusdamper

Tilberedning

1. Bland alle ingredienserne i en skål for at lave fyldet.

2. Tag nu en gyoza-indpakning, tilsæt fyldet i midten og tryk det i en halvcirkel. Fortsæt med at lave foldede folder på den ene side af halvcirklen for at få det ønskede udseende. Du kan folde dine dumplings, som du vil.

3. I en bambus-damper skal du placere dumplings på et pergamentpapir eller kålblade. Anbring nu denne bambus damper i en pande, der er større end selve damperen.

4. Tilsæt vand til gryden. Vandet skal dække mindst 3 dele af bambus damperen. Bliv ved med at tilføje vand til gryden, hvis vandet fordamper, ellers kan damperen antænde.

5. Luk damperlåget og damp i 20-25 minutter.

6. Nyd med dine yndlingssauce og dips!
Summary
recipe image
Recipe Name
Dampede gyoza opskrift
Published On
Total Time
Average Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Derfor har 6.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

Pandasia.dk garanti

100% godkendte og kvalitetsprodukter

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 25 kr.

365 dages returret

På alle non-food produkter

© Pandasia.dk 2020 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo