✔ Lynhurtig levering | ✔ Gratis fragt fra kun 399 kr. | ✔ +50.000 glade kunder

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Char Siu (Kinesisk Marineret Ribbensteg) opskrift

🕒 Arbejdstid: 40 minutter. | Køkken: Kina

Char Siu (Kinesisk Marineret Ribbensteg)

Skulle du i denne juletid stå med rester af en ribbensteg, så prøv at genopvarme den med et kinesisk tvist.

Char siu er en kinesisk barbecue, som direkte oversat betyder spidstegt. Normalt marinerer man fersk svinekød som derefter bliver stegt.
Her har jeg brugt char siu saucen til at genopvarme skiver af ribbensteg.

Disse ingredienser skal du bruge til opskriften:

INGREDIENSER (2 portioner)

Char siu sauce:
– 0,5 dl hoisinsauce
– 2 spsk soyasauce
– 1 spsk risvin
– 1 spsk honning el. palmesukker
– 1 spsk brun farin
– 1 fed revet hvidløg
– 1 knivspids 5-spice krydderi
– Lidt friskkværnet peber
– ca. 500 g. ribbensteg

Tilberedning

Tænd ovnen på 230 grader varmluft.
Rør alle ingredienserne til char siu saucen sammen.
Skær sværen af ribbensstegen og skær stegen i skiver. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir. Pensl kødet med char siu saucen. Vend skiverne og pensl den anden side med saucen. Nu er kødet klar til at komme i ovnen i omkring 10 minutter, til det er karamelliseret let på overfladen. Pensl kødet endnu en gang med char siu saucen når det taget ud af ovnen.

Disse lækre sticky og krydrede skiver af ribbensteg kan bruges til lidt af hver. F.eks i en burgerbolle med snittet kål og chilimayonnaise, i bao boller, med nudler og lynstegte grøntsager eller i dampede kinesiske pandekager.

Denne opskrift er udviklet af @signelovring
Summary
recipe image
Recipe Name
Char Siu (Kinesisk Marineret Ribbensteg)
Published On
Total Time
Average Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr. (GLS & Burd)

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo