Fragt fra 39,- / Fri fragt over 399,- | Levering 1-2 hverdage | Same day levering med Burd!

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Bun Rieu Opskrift: Vietnamesisk nudelsuppe med krabbe og tomat

🕒 Samlet tid: 60 minutter. | Arbejdstid: 40 min. | Køkken: Vietnam

Bun Rieu er en traditionel vietnamesisk nudelsuppe som oprindeligt er lavet på krabbe, suppen består af krabbe, tomater, krabbe/rejekager, æg, friske urter.

. I Vietnam kan man altid finde Bun Rieu bland de mange gadekøkkener, og er lækkert at starte dagen med en skål Bun Rieu. Da frisk krabbe ikke er til at finde alle steder i Danmark, kan du finde krabbekød på dåse, som sagtens kan bruges. Herunder finder du mit bud på en nem og simpel Bun Rieu.
bun rieu opskrift

Ingredienser (4 personer)

Til suppen

  • 8 – 1 kg svineben, man kan med fordele vælge nogle med lidt kød på.
  • 1 stort løg
  • 1 spsk. salt
  • 2 spsk. fiskesovs
  • 2 spsk. olivenolie
  • 6 store tomater
  • 2 spsk. paprika
  • ½ skalotteløg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 æg

Til kødbollerne skal man bruge følgende:

  • 100 g rå rejer hakket
  • 100 g krabbekød
  • 150 g hakket svinekød
  • 1 æg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ skalotteløg
  • Salt / peber

Tilbehør:

  • 1 pakke vermicelli nudler
  • Forårsløg, koriander, sødbasilikum, lime

  • Lad os komme i gang med med denne fantastiske opskrift:

    Start med at komme 2-3 l vand i en gryde og bring det i kog.
    Skyld suppebene godt og kom dem i det kogende vand og lad det koge i 5 min.
    Hæld al vandet fra og skyl benene igen, dette er med til at gøre suppen klar.
    Kom 2,5 l vand i gryden igen og kom benene tilbage i gryde, sammen med lidt salt og løget.
    Lad det koge imens forbedredes nudler, og kødbollefarsen.

    Farsen:
    Tag en skål og kom halvdelen af hvidløget og halvdelen af løget sammen med krabbekød, hakket svinekød, og hakket rejer og rør det godt sammen med et æg, en smule salt og peber.
    Sæt farsen på køl imens suppen gøres færdig.

    Nudler:
    Tilbered nudlerne efter anvisning på pakken, skyld dem i koldt vand og sæt dem til side.

    Tag en stegepande, og kom lidt olie på, og varm den op og kom resten af løg og hvidløg på panden rør godt i det til et er gyldent og kom nu tomatbådene på panden og steg dem kort.
    Tilsæt paprika og skru ned til middelvarme rør godt rundt.

    Benene tages op af suppen så der kun er suppe tilbage i gryden, kom tomaterne i den klare suppe, for at få alt med fra panden, tages en del suppe og kommes på panden, og tilbage i suppen.
    Tag en skål og pisk de 3 æg kort sammen, og kom det i den kogende suppe.
    Find 2 spiseskeer og tag farsen ud af køleskabet, tag en god spiseskefuld fars og kom det ned i suppen, og fortsæt indtil alt farsen er brugt op.
    Kom kødbollerne i ca. 10 minutter, og så er suppen klar til at blive serveret.

    Denne opskrift er udviklet af @annifogtmanndk
    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Bun Rieu Opskrift: Vietnamesisk nudelsuppe med krabbe og tomat
    Published On
    Average Rating
    41star1star1star1stargray Based on 8 Review(s)
    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

    Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

    Pandasia.dk garanti

    100% godkendte og kvalitetsprodukter

    100% sikker e-handel

    Hos os handler du trygt og sikkert

    Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

    - ellers fra kun 39 kr.

    365 dages returret

    På alle non-food produkter

    © Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
    Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo