🥳KÆMPE SUMMERSALE🥳 Spar OP TIL 60% Se alle tilbud her.

Blog

Chashu – det ikoniske ramentopping

  Hvis du nogensinde har spist ramen, er du helt sikkert stødt på det saftige lag af chashu-kød, der ofte hviler på toppen af den dampende ramensuppe. Chashu er en japansk kulinarisk delikatesse, der oprindeligt stammer fra det kinesiske char siu, der direkte oversat betyder stegt svinekød, og det er næsten, hvad der også er […]

Alt om Morter i Asiatisk Madlavning: Historie og Teknikker

 Morter til Autentisk Asiatisk Madlavning: Historie, Teknikker og Smagsoplevelser Hjemme i mit køkken finder du et redskab, der har forvandlet mine madlavningsoplevelser og løftet smagsoplevelsen til nye højder. Jeg taler om den beskedne, men utroligt kraftfulde morter. Morteren har en historie, en teknik og en magi, der er helt sin egen. I dette blogindlæg […]

Buddha Bowl Opskrift: Farverig, velsmagende og nem

 Jeg byder dig velkommen til min personlige oplevelse med Buddha bowls! Hvis du er på udkig efter en måde at forvandle din madlavning til en kreativ og smagfuld rejse, så er du landet det rette sted. I dette blogindlæg vil jeg tage dig med på en rejse gennem historien bag Buddha bowl, hvorfor jeg […]

Jjajangmyeon

🕒 Samlet tid: 30 minutter. | Arbejdstid: 20 min. | Køkken: Sydkorea   Jjajangmyeon er en lækker og velsmagende koreansk ret, der har sit ophav i det nordøstlige Kina, og som er kendt for sin rige, fyldige smag, og sin bemærkelsesværdige kulsorte sauce. Retten består af en tyk bønnepastasauce, grøntsager og kød, og den serveres […]

Panang karry opskrift: Så nemt laver du denne fantastiske Thai ret

Arbejdstid: 30 min. | Køkken: Thailand   Panang Karry Opskrift – Sådan laver du en nem og cremet thai-ret med oksekød Er du vild med thailandsk mad med masser af smag, cremet konsistens og varme krydderier? Så er panang karry med oksekød en oplagt ret at lave derhjemme. Denne klassiske thairet kombinerer sødme, styrke og […]

Tandoori Kylling: Historien og opskriften på den ikoniske ret

 Ned på Jorden Tandoori Kylling: En Rejse gennem Smagen af Indien I dag vil jeg gerne tage dig med på en spændende kulinarisk rejse til Indien, hvor vi vil udforske en af mine personlige favoritter – tandoori kylling. Så snup en kop te, læn dig tilbage og lad os dykke ned i historien, smagen […]

Tonkotsu Ramen – vores ultimative ramenopskrift

  Autentisk japansk tonkotsu ramen er én af Japans mest ikoniske retter, og dens oprindelse kan spores tilbage til Fukuoka, en by i den sydlige del af Japan. Ramen har i efterhånden mange år været en integreret del af japansk kultur, og det spises i alle hjørnet af landet, enten i travle gadeboder eller på […]

Kinesisk comfort food når det er bedst – Wontonsuppe

  Wonton suppe har dybe rødder i kinesisk kultur og kulinarisk tradition. Navnet “wonton” kommer fra kantonesisk, hvor “wun tun” betyder “at forvirre” eller “at blande”. Det refererer til den karakteristiske måde, hvorpå fyldet bliver indpakket i dej, der danner en forvirrende eller blanding af mønstre. Historisk set blev wontons først opfundet under Tang-dynastiet og […]

Okonomiyaki: Streetfood-klassikeren over dem alle fra Japan

Når man tænker på japansk street food, er der særligt én ret, der skiller sig ud både i og udenfor Japan – okonomiyaki. Denne lækre kålpandekage har en rig historie og en dyb forankring i japansk street foodkultur, og den er mere end bare en velsmagende bid, for den formidler fortællingen om gamle japanske madtraditioner, […]

Nudelhack med Golden Curry

Japansk karry med instantnudler på ingen tid! I dag vil vi gerne dele en innovativ og genial måde at pimpe dine instant nudler op på, hvis du ligesom os elsker japansk mad – og hurtige og nemme retter! 🍛💛 Med dette instant nudelhack kan du nemlig på ingen tid lave en hurtig version af den […]

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr.

- ellers fra kun 35 kr.

Prisgaranti*

Danmarks bedste priser leveret til dig. Læs mere

© Pandasia.dk 2025 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo