✔ Lynhurtig levering | ✔ Gratis fragt fra kun 399 kr. | ✔ +50.000 glade kunder

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Blog

Indisk Chai Te Opskrift

🕒 Samlet tid: 10 minutter. | Arbejdstid: 10 min. | Køkken: Indien  Det dufter i hele huset af de varme krydderier, når vi varmer os på en dejlig kop chai te. ”Chai” betyder te på hindi, og derfor er der nok nogle indere, der griner over, at vi i Vesten kalder det ”te te” […]

Vietnamesisk Congee Rissuppe Opskrift

🕒 Samlet tid: 75 minutter. | Arbejdstid: 75 min. | Køkken: Vietnam Næsen løber og halsen er øm. Sygdommen er næsten ikke til at slippe udenom her om vinteren. Congee er den ultimative asiatiske sygdomskur. Der findes faktisk hundredvis af versioner med forskelligt fyld, topping og tilbehør. Congee er i sin simpelhed ris og vand […]

Julegaver – Den Ultimative Guide!

Få inspiration til spændende julegaver hos Pandasia. Hvad enten du kender én, som elsker at kokkerere i køkkenet eller én, der kan lide at smage asiatisk mad og snacks, så har vi din ryg! Vi har samlet vores bud på vores favoritting og inddelt dem i forskellige prisklasser, så det passer lige til dit budget. […]

Adventsgaver til hende: 7 anderledes gaveideer til mad-entusiasten!

Mangler du inspiration til at forkæle kvinden, som har alt? Bare rolig. Der er hjælp at hente. Vi har samlet 7 bud på nogle anderledes gaver, som helt sikkert vil bringe glæde hos din mor, søster eller kæreste! Friske forårsruller kit Friske forårsruller har efterhånden indfundet sig i mange danske hjem. Man ruller, mens man […]

Adventsgaver til ham: 7 bud til manden der elsker madlavning

Vi har alle hørt den før fra far, brormand eller kæresten. De ønsker sig ikke noget, og de mangler ikke noget. Det kan være svært at lande gode gaver, som ikke ender ud i sokker eller boxershorts – igen! Hos Pandasia har vi samlet en liste til dig, som kender en, der skal forkæles igennem […]

Singapore Nudler med Charsiu Opskrift

🕒 Samlet tid: 2,5 timer. | Arbejdstid: 2,5 timer | Køkken: Singapore Stegte nudler har alle dage været godt. Men vidste I, at der findes et væld af dem? Alle lande har deres egne versioner lavet på ægnudler, risnudler, udonnudler. De flade, de tynde, de runde. Ufattelig mange forskellige saucer og krydderier. For ikke at […]

Malaysisk Karry Tofu Opskrift

🕒 Samlet tid: 40 minutter. | Arbejdstid: 40 min. | Køkken: Malaysia Malaysisk Karry Tofu er en ægte sjælevarmer i de koldere dage, vi går i møde. Denne opskrift er vegetarisk og vegansk. Selvom vegetarisme er forholdsvis nyt i den vestlige verden, har man praktiseret konceptet i Asien i århundreder. Det skyldes til dels kultur […]

Kaya Toast Opskrift

🕒 Samlet tid: 60 minutter. | Arbejdstid: 60 min. | Køkken: Singapore En traditionel morgenmad i Singapore er den ikoniske ret, Kaya Toast. Toasten består af ristede toastbrød med kokosmarmelade. Toasten kan nydes alene, men spørger man Singaporeanerne, skal Kaya Toast serveres på en helt bestemt måde. Toastskiverne, som er tyndere end det, vi kender […]

Indonesisk Rendang Med Kylling Opskrift

🕒 Samlet tid: 40 minutter. | Arbejdstid: 40 min. | Køkken: Indonesien Den traditionelle Rendang Curry kommer i mange afskygninger. Helt essentielt er det slow cooked kød, som har simret i kokosmælk og krydderier til vandet er evaporeret. Man skal til Minang-regionen oppe i bjergene i Indonesien for at finde dens fødeby. I dag er […]

Rejer I Tamarind Opskrift: Tom Rang Me

🕒 Samlet tid: 20 minutter. | Arbejdstid: 75 min. | Køkken: Vietnam Tôm Rang Me betyder ”simrede rejer i tamarind”. For vietnamesere er det en helt almindelig side dish, når man spiser ris. Tamarind Rejer smager saltet, surt og sødt. Smagene er balanceret nøje, så den ene ikke overdøver den anden. Rejerne bidrager med lidt […]

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr. (GLS & Burd)

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo