BLACK MONTH🚀 - OP TIL 80% RABAT! Se alle tilbud her | Julegaver byttes t.o.m 31 jan. 2025

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Autentisk japansk gyoza opskrift med svinekød og kål

Samlet tid: 60 min. | Arbejdstid: 60 min. | Køkken: Japan

Lær at lave autentiske japanske gyoza med svinekød og kål: En trin-for-trin guide

Velkommen til en kulinarisk rejse til hjertet af Japan med Pandasia.dk! I dagens blogindlæg deler vi en skøn opskrift på klassiske japanske gyoza med svinekød og kål. Disse lækre små dumplings er perfekte som snack, forret, eller som en del af et større måltid. Det bedste af det hele? Du kan finde alle ingredienserne direkte i vores webshop!

gyoza opskrift
gyoza opskrift
gyoza opskrift

Ingredienser  
For at lave dine egne autentiske gyoza, skal du bruge følgende ingredienser, som alle er tilgængelige her på Pandasia.dk:

250 g. hakket svinekød – Friskt og saftigt, perfekt til fyld
3 blade kål – Blancheret og finthakket
håndfuld purløg – Friskt og finthakket
shiitake svampe
2 fed. hvidløg
1/2 tsk. revet ingefær – For en krydret dybde
1/2 tsk. sesamolie – Tilføjer en nøddeagtig aroma.
1 tsk. majsstivelse – Hjælper med at binde fyldet sammen
1/2 tsk. mørk sojasauce – For farve og smag.
1/2 spsk. mirin – Til en let sødme.
  Gyoza dej – Klar til brug, nem og praktisk.

Trin-for-Trin Fremgangsmåde:

1. Forbered Fyldet:

I en stor skål, bland det hakket svinekød med en knivspids salt. Tilføj de finthakkede kålblade, purløg, shiitake-svampe, hvidløg og ingefær. Bland det grundigt sammen. Tilsæt sesamolie, majsstivelse, sojasauce og mirin, og bland indtil alt er godt kombineret.

2. Form Gyozaerne:

Tag et stykke gyoza-dej, og læg en lille mængde af fyldet i midten. Fold dejen over fyldet og klem kanterne sammen for at forsegle. Gentag, indtil alt fyldet er brugt.

3. Steg Gyozaerne:

Opvarm en pande ved middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Placer gyozaerne i panden, og steg dem, indtil de er gyldenbrune på bunden. Tilsæt derefter 1/2 dl vand og dæk panden til. Lad dem dampe, indtil vandet er fordampet.

4. Servering:

Server dine frisklavede gyoza med en simpel dippingsauce lavet af mørk sojasauce, risvinseddike, og sesamolie. Du kan også pynte med lidt finthakket forårsløg og sesamfrø for et ekstra touch.

Vi håber, du vil nyde at lave og spise disse lækre japanske gyoza lige så meget som vi gør. Husk, du kan købe alle ingredienserne direkte her på Pandasia.dk. Klik blot på ingredienserne ovenfor for at tilføje dem til din indkøbskurv!

Tak fordi du fulgte med i dag! Del gerne dine gyoza-kreationer med os på sociale medier, og glem ikke at tjekke vores webshop for flere spændende ingredienser og inspirerende opskrifter. Velbekomme!

Denne opskrift er udviklet af @dishupwithrose

Summary
recipe image
Recipe Name
Autentisk japansk gyoza opskrift med svinekød og kål
Published On
Preparation Time
Average Rating
41star1star1star1stargray Based on 16 Review(s)
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr.

- ellers fra kun 35 kr.

Prisgaranti*

Danmarks bedste priser leveret til dig. Læs mere

Her kan du betale med
mobilepay   visa  mastercard  maestro  diners club
Din ordre pakkes forsigtigt og sendes med
fragt logoer
Ugentlige tilbud?



Kontakt Pandasia.dk
pandasia.dk logo hvid
Pandasia ApS
Marktoften 7B
8464 Galten
CVR 40562087

Hørslevvej 35B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

Marktoften 7B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

miloevenlig indpakning
Brug for hjælp?
anhdu long vu - pandasia.dk
AnhDu Long Vu
Din personlige rådgiver og madentusiast

Jeg er lige her. Fang mig på telefon eller mail hvis du har brug for hjælp til at finde de rigtige produkter til din madlavning.

30 27 78 78
Kundeservice tlf. 8.30-13.00
[email protected]
© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo