🐣VILDE FORÅRSUDSALG LIGE HER🐣 SPAR OP TIL 70% RABAT! Se alle tilbud

Your Cart

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Alt om Soju, Sake og Shochu

Hvad er Koreansk Soju?
Koreansk soju er en alkoholisk drik, der laves af ris eller korn og typisk har en alkoholprocent på mellem 20% og 25%. Det er den mest populære alkoholholdige drik i Sydkorea og er ofte serveret i forbindelse med traditionelle koreanske måltider.
Se vores store udvalg af soju her

Hvordan drikker man Soju?
Soju drikkes typisk i små glas og nydes som en drik til koreansk mad, særligt til koreanske barbecue. Det kan også blandes i cocktails eller serveres som en shots. Soju er også ofte en del af koreansk kultur og kan nydes i sociale sammenhænge, såsom i restauranter eller ved familiebegivenheder. Det kan drikkes både varmt og koldt.

Hvad er Sake?
Sake er en japansk alkoholholdig drik, der laves af ris, vand, gær og en type kultivar korn kaldet koji. Den produceres ved en fermenteringsproces, der er lidt lig med den, der anvendes til at lave øl. Sake har typisk en alkoholprocent på mellem 14% og 16%. Det er en vigtig del af den japanske kultur og serveres ofte i forbindelse med ceremonielle lejligheder og traditionelle japanske måltider.

Hvordan drikker man sake?
Sake drikkes typisk i små glas eller kop, og kan nydes varmt eller koldt, afhængig af dine præferencer. Sake er ofte en del af ceremonielle lejligheder og traditionelle japanske måltider, og serveres typisk i en ceremoniel ceremoni. Sake kan også nydes i sociale sammenhænge, såsom i en vennegruppe eller ved familiebegivenheder.

Hvad er shochu og hvordan drikkes det?
Shochu er en japansk alkoholholdig drik, der laves ved at destillere forskellige ingredienser som ris, sukkerrør, byg, kartofler eller andre grøntsager. Det er typisk klart og har en alkoholprocent på mellem 25% og 35%. Shochu kan nydes på forskellige måder, afhængigt af personens præference. Det kan nydes rent i små glas, men det er også almindeligt at blande det med vand eller is, eller at lave cocktails med. 

Alt i soju, sake og shochu

Summary
Description
Læs alt om soju, sake og sochu og køb det direkte på shoppen
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo