BLACK MONTH🚀 - OP TIL 80% RABAT! Se alle tilbud her | Julegaver byttes t.o.m 31 jan. 2025

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Yakisoba Opskrift – Japansk Stir-fry smækfyldt med umamismag

🕒 Arbejdstid: 20 minutter. | Japan: Japan

Yakisoba Opskrift - Japansk Stir-fry smækfyldt med umamismag

Den lækre japanske nudleret Yakisoba består af kød, grønsager, nudler som alt sammen dækkes af en dejlig sød og krydret sovs. Et perfekt måltid til enhver tid.

Hvis du elsker det japanske køkken og nudler kan du simpelthen ikke sige ikke udgå Yakisoba. Retten er simpel, men er smækfyldt med umamismag. Det tager højst 20 minutter at tilberede og så kan du nyde denne smagfulde ret.

Yakisoba som også betyder ”Grillet nudler” ligner lidt Chow Mein eller stegte nudler, men har alligevel sine forskelligheder, som gør den noget for sig. Retten kan forekomme i flere varianter, men fælles for dem alle er at de smager enormt lækket. Traditionelt tilberedes den med en teppanyaki grill, men det er muligt at udskiftet det med tykbundet pande
Yakisoba består af fire hovedelementer:
· Nudler: Du kan bruge enhver type nudler til denne opskrift, men især ramen nudler er lækker til denne ret. Det skal lige siges at selvom nudlerne i denne ret også bliver kaldt Soba, så er det ikke nødvendigvis fordi de er lavet af boghvede, men at de i Japan kalder alle nudler typer for soba.
· Kød: Svinekød er det mest anvendte til denne ret, men du kan frit anvende andet slags såsom kylling, okse eller rejer. Du kan også gå vegansk men en lækker kødfri version af retten.
· Grønsager: hovedsagelig består retten af kål, løg og gulerødder, men du tilpasse og tilføje efter egen præference og lyster.
· Sauce: nøglen bag den lækre umani-smag. Der er også flere færdiglavet varianter tilgængelig alt fra soja til miso baseret
· Pynt: Traditionelt afslutter man retten ved at drysse med Benishoga.


Du skal bruge:

INGREDIENSER (4 portioner)

250 gram ramen
10 til 12 tynde skriver bacon hakket eller andet kød
3 spsk vegetabilsk olie
60 gram skåret løg i skiver
120 gram hakket kål
90 gram revet gulerod
2 spsk worcestershire sauce
1 spsk ketchup
1 spsk østersauce
½ spsk honning
¼ tsk hvid peber
Benishoga efter behov

Sådan gør du

1. Tilsæt vand i en gryde og sæt det på medium varme.

2. Når vandet koger, tilsæt nudler og kog til de er Al Dante.

3. Si nudlerne, og skyl koldt vand gennem dem for at stoppe tilberedningen. Når du skyller nudler med vand, skal du sørge for at rører lidt rundt i nudlerne, så de er jævnt kogt. Dette vil også forhindre dem i at klæbe. Dræn alt overskydende vand.

4. Når nudlerne er færdige, tilsæt en spiseskefuld olie og bland det hele grundigt, så olien fordeler sig jævnt i nudlerne. Olie vil også forhindre dem i at klæbe sammen. Stil nudlerne til side.

5. Tilsæt Worcestershire sauce, østerssauce, ketchup, hvid peberpulver og honning i en skål. Bland godt, så det hele er godt blandet. Stil saucen til side.

6. Stil en tykbundet stegepande eller stegepande over medium varme.

7. Når det er varmt, tilsæt en spiseskefuld vegetabilsk olie og hakket bacon. Kog baconen, indtil den begynder at få farve, og der kommer ekstra fedt ud.

8. Tilsæt gulerødder, kål og løg og steg i et minut eller to, indtil grøntsagerne lysner op i farven og lige er kogte. Du behøver ikke koge grøntsagerne. De skal være medium færdige.

9. Tilsæt en spiseskefuld olie i grøntsagsblandingen og tilsæt nudlerne.

10. Begynd at blande rundt i nudlerne ved middel varme i et minut eller to.

11. Hæld den tilberedte sauce over grøntsags- og nudelblandingen og fortsæt med at blande ingredienserne, indtil alt er godt blandet.

12. Kog nudlerne, indtil du begynder at lugte karamelliseringen af saucen. Når du når dette punkt, fjern gryden fra varmen.

13. Pynt med benishoga og aonori og server.

14. God fornøjelse!
Summary
recipe image
Recipe Name
Yakisoba Opskrift - Japansk Stir-fry smækfyldt med umamismag
Published On
Total Time
Average Rating
3.51star1star1star1stargray Based on 7 Review(s)
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr.

- ellers fra kun 35 kr.

Prisgaranti*

Danmarks bedste priser leveret til dig. Læs mere

Her kan du betale med
mobilepay   visa  mastercard  maestro  diners club
Din ordre pakkes forsigtigt og sendes med
fragt logoer
Ugentlige tilbud?



Kontakt Pandasia.dk
pandasia.dk logo hvid
Pandasia ApS
Marktoften 7B
8464 Galten
CVR 40562087

Hørslevvej 35B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

Marktoften 7B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

miloevenlig indpakning
Brug for hjælp?
anhdu long vu - pandasia.dk
AnhDu Long Vu
Din personlige rådgiver og madentusiast

Jeg er lige her. Fang mig på telefon eller mail hvis du har brug for hjælp til at finde de rigtige produkter til din madlavning.

30 27 78 78
Kundeservice tlf. 8.30-13.00
[email protected]
© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo