KI NO BI (‘The Seasons of the Seasons’) er inspireret af tradition og destilleres, blandes og tappes i Kyoto. Denne gin er lavet i en genkendelig tør stil, men med en markant japansk accent.
KI NO BI Kyoto Dry Gin er lavet med japanske botanikere som gul yuzu fra den nordlige del af Kyoto Prefecture, hinoki træflis (japansk cypress), bambus, gyokuro te fra Uji-regionen og grøn sanshō (japansk peberkorn) bær.
På flaske med 45,7% ABV anvender KI NO BI en risåndbase og vandløst vand fra den berømte skyld – bryggeridistrikt , Fushimi.
At beherske ikke kun destillationsvidenskaben som andre har gjort før, men også den ældgamle kunst til blanding, opdeler botanikerne i denne gin i seks forskellige kategorier: Base, Citrus, Te, Urte, Krydderi og Blomster og destillerer hver kategori individuelt. Derefter blandes i en perfekt balance og skaber den markante KI NO BI-smag.
Grupper og 11 botanik
Gruppe navn botanisk
Base (礎) Enebær, Orris, Hinoki
Citrus (柑) Yuzu, citron
Te (茶) Grøn te (Gyokuro)
Spice (辛) ingefær
Frugtagtig & blomster (芳) Røde Shiso blade, Bambus blade
Herbal (凛) Sansho-peber, Kinome
Alkohol bør nydes ved omtanke.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.