En rig, smagfuld japansk krydderpasta, der hovedsageligt består af gærede sojabønner, salt og korn. Normalt er korntilsætningsstoffet ris eller byg. Til produktion fermenteres blandingen. Til gæring bruges en form, der kaldes “koji”. Pastaen er en af hovedingredienserne i det japanske køkken. Miso typer Det differentieres blandt andet mellem følgende typer: Aka eller rød miso er den mest almindelige sort. For øvrigt betyder Aka “mørk”. Det er meget mere saltet end Shiro miso og er en af de sorter, der gennemgår en længere modningsproces. Det er meget velegnet til tilberedning af supper og/eller som erstatning for fløde eller mælk. Miso suppe: forberedelse anbefaling Bring 200 ml vand i kog. Tilsæt 1 dynge spiseskefuld (ca. 18 gram) Miso- pasta og rør, indtil den er opløst. Tilsæt som ønsket ca. 1 gram japansk krydderpulver og grøntsager og / eller kød. Kog op igen og kog i 5 til 10 minutter. For så vidt angår den klassiske anbefaling.
Ingredienser Ris, vand, SOJAbønner, salt, ethanol, farvelægning: sukker carbo, smagsforstærker, monosodium glutamat, bonito ekstrakt. Pasteuriseret og alkoholisk. oprindelse Japan
Gennemsnitlige ernæringsværdier pr. 100 g. | |
Energi: | 854 kJ / 203 kcal |
Fedt: | 4,8 g |
heraf mættede fedtsyrer: | 0,7 g |
Kulhydrat: | 25 g |
heraf sukkerarter: | 21 g |
Kostfibre: | 0 g |
Protein: | 12 g |
Salt: | 12 g |
Allergenrådgivning: Dette produkt indeholder soja, små mængder alkohol og kan indeholde spor af byg!
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.