✔ Lynhurtig levering | ✔ Gratis fragt fra kun 399 kr. | ✔ +50.000 glade kunder

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Tteokbokki opskrift: Sådan laver du disse lækre koreanske riskager

Arbejdstid: 45 min. | Køkken: Sydkorea


Tteokbokki er en af ​​de mest populære koreansk street food mad i Korea. Blandt andet er denne opskrift lavet med koreanske riskager, koreansk fond/dashi og gochujang (koreansk chilipasta)!

Det er super lækkert, umami-rig og meget vanedannende! Så meget, at selv hvis din mave er fyld, vil du stadig have plads til disse krydrede riskager! mums…

Disse ingredienser skal du bruge til tteokbokki:

Ingredienser – Riskager:

 
150 g. kød efter eget valg (kan udelades)
3 dl. rismel (ca 150 g.)
1 tsk. salt
2 dl. varmt vand
  Kogevand
1 tsk. olie (til smøring)

Sådan laver du riskagerne:

Bland rismel og salt i en skål.
Tilsæt det varme vand lidt ad gangen, mens du rører, indtil det bliver en blød dej.
Lad dejen hvile i 10 minutter.
Rul dejen ud til lange pølser (ca. 1 cm tykke).
Skær pølserne i små stykker (ca. 3 cm lange).
Kog riskagerne i en gryde med kogende vand i 10-15 minutter, indtil de bliver faste og flyder op.
Hæld vandet fra, og smør riskagerne med lidt olie, så de ikke klistrer sammen.

Disse ingredienser skal du bruge til tteokbokki sauce:

Ingredienser – sauce:

 
6-8 stk. færdiglavede tteokbokki riskager eks. færdiglavede fra matamun
2,5 dl. bouillonvand eller alm. vand
1 spsk. gochujang (koreansk chilipasta)
1 spsk. gochugaru (koreansk chiliflager)
2 tsk. sukker
1 spsk. sojasovs
1 tsk. hakket hvidløg
1 stilk forårsløg (finthakket)
1 tsk. sesamolie
1 tsk. sesamfrø

Sådan laver du saucen:

Bland hvidløg, gochujang, gochugaru, sojasovs, sukker og bouillon/vand i en skål.
Hæld blandingen i en gryde, og bring den i kog.
Tilsæt de kogte riskager, og lad det simre i 3 minutter, mens du rører.
Tilsæt forårsløg og sesamolie, og rør godt rundt.
Drys sesamfrø over, og lad det simre i 1 minut mere.
Server straks – nyd dine krydrede koreanske riskager!
Summary
recipe image
Recipe Name
Tteokbokki riskager opskrift
Published On
Total Time
Average Rating
41star1star1star1stargray Based on 5 Review(s)
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr.

- ellers fra kun 35 kr.

Prisgaranti*

Danmarks bedste priser leveret til dig. Læs mere

Her kan du betale med
mobilepay   visa  mastercard  maestro  diners club
Din ordre pakkes forsigtigt og sendes med
fragt logoer
Ugentlige tilbud?



Kontakt Pandasia.dk
pandasia.dk logo hvid
Pandasia ApS
Marktoften 7B
8464 Galten
CVR 40562087

Hørslevvej 35B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

Marktoften 7B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

miloevenlig indpakning
Brug for hjælp?
anhdu long vu - pandasia.dk
AnhDu Long Vu
Din personlige rådgiver og madentusiast

Jeg er lige her. Fang mig på telefon eller mail hvis du har brug for hjælp til at finde de rigtige produkter til din madlavning.

30 27 78 78
Kundeservice tlf. 8.30-13.00
[email protected]
© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo