🕒 Samlet tid: 15 minutter. | Arbejdstid: 15 min. | Køkken: Sydkorea
Tomatkimchi
Sommeren er den perfekte tid til at udforske nye opskrifter og eksperimentere med spændende smagskombinationer, og spørger du os, er dette et glimrende bud på en opskrift, der er værd at prøve. Denne variant af den traditionelle koreanske kimchi er ikke blot hyggelig at lave, men tilmed lynhurtig og en perfekt makker til grillaftener i haven hvad end der er asiatisk eller dansk mad på menuen.
Ingredienser til 2 personer
|
||
4 fed | finthakkede hvidløg | |
1 | løg i skiver | |
2-3 | forårsløg, finthakket | |
4-5 | tomater | |
1 spsk | sukker | |
4 spsk | gochugaru | |
2 spsk | fiskesauce | |
2 tsk | ristede sesamfrø | |
Fremgangsmåde:
Hak hvidløgene og forårsløgene fint og snit løget i tynde løgskiver. Del tomaterne i mundrette bider.
Bland sukker, gochugaru, fiskesauce og ristede sesamfrø i en skål og rør dernæst de hakkede grøntsager sammen med blandingen. Vend forsigtigt tomaterne deri og server straks eller lad tomatkimchien trække i en times tid på køl.