Tempura stammer fra det japanske køkken. Det er en særlig forberedelsesmetode, hvor ingredienserne er forsynet med et sprødt lag friteret dej. Tippy Tempura Flour er lavet af hvede og skal blandes med koldt vand. Dyp dine yndlings ingredienser som kød, grøntsager eller fisk kort i smørret og fryse det. Det giver et lækker crunchy overflade der går meget godt sammen med stegte bananer, rejer og andet kød.
Ingredienser: HVEDEMEL, majsstivelse, rismel, surhedsregulator: E500, E450, sukker, salt, smagsforstærker: E621, fortykningsmiddel: E412.
Ernæringsværdier pr. 100 g
Energi 1470 kJ
Energi 350 kcal
Fedt 1 g
Heraf mættet 0,5 g
Kolhydrater 73 g
Sukker 5 g
Fibre 2 g
Proteiner 9,5 g
Salt 1,47 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.