Matamun tteokboki riskage sticks, som er hovedingrediensen i retten, er lavet af rismel og har et cylinderformet udseende. Riskagerne har en chewy konsistens, når de er tilberedt, og tilfører derfor tteokbokki retten et godt bid. Det er desuden nemt at lave tteokbokki med riskage sticks derhjemme, hvor det er den perfekte comfort food. Vil du lave tteokbokki i en hurtig udgave, skal du blot bruge en færdiglavet tteokbokki sauce, som du steger sammen med dine riskage sticks. Ønsker du at udfolde dig mere kreativt i køkkenet med din tteokbokki, kan du også lave saucen fra bunden.
Hjemmelavet koreansk tteokbokki med riskage sticks
- 1 spsk hvidløg
- 1 tsk gochujang (koreansk peberpasta)
- 1 spsk soya soya sauce
- 2 tsk sukker
- 1 tsk gochugaro (koreansk chilipulver)
- 1 kop vand
Rør blandingen godt sammen på en pande og bring det i kog. Efter et par minutter tilføjer du dine riskage sticks, og steger dem indtil de er bløde.
Pynt eventuel med krydderurter og forårsløg.
Sådan laver du tteokbokki
Find opskriften på tteokbokki her >
Ingredienser
ris 99,1%, salt, surhedsregulator: E330, alkohol.
Ernæringsværdier pr. 100 g
Energi 963 kJ / 238 kcal
Fedt 0 g.
Heraf mættede 0 g.
Kulhydrat 55 g
Sukker 2,2 g
Protein 4,53 g
Salt 0,33 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.