Instruktion 1.
Kog 1 kop (240 ml) vand i en gryde, indtil det koger. Derefter tilsættes de 2 store tråde * (100 g) og omrør i 3 minutter, eller indtil vandet er tørt og nudlerne er kogte. Sæt linjen til side på panden.
2. Læg 3 spiseskefulde vegetabilsk olie i et tomt rum i den samme gryde. Vent indtil olien er meget varm. Tilsæt 150 gram kød. Rør til det er halvkogt, tilsæt derefter 2 æg. Rør sammen.
3. Rør nudlerne sammen for at kombinere kødet og æg. Tilsæt derefter sojasovs omrøresaus * (90 g). Rør, indtil sausen går godt og har en behagelig aroma. Tilsæt 150 gram grønkål eller andre grøntsager. Rør i yderligere 2 minutter, indtil de er kogte.
4. Sluk for varmen, skov på 2 plader, pres citronerne og server. Tilberedningsvejledning: 1. I en stegepande eller wok, bring 1 kop vand (240 ml) .) koges op. Tilsæt 2 pakker Brede risnudler * (100 g.) og rør i 3 minutter, indtil nudlerne er kogt igennem. Skub nudlerne til siden af gryden. 2. Tilsæt 3 spsk vegetabilsk olie til den rensede. plads i gryden. Når olien er varm, tilsættes 150 g. kød og omrør, indtil det er halvkogt. Tilsæt 2 æg og krydre godt. 3. Kombiner nudlerne og rør hurtigt sammen. Tilsæt pude. Se æggesauce * (90 g.) Og omrør i yderligere 2 minutter, indtil den er godt kombineret. Tilsæt derefter 150 g. Kinesisk grønnkål eller grøntsag efter eget valg og stek, indtil den er færdig.
4. Sluk for varmen, og server 2. Tryk limesaft over (valgfrit).
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.