Japanske Konro-grill er bedst at bruge, når du griller kød, fisk eller grøntsager. Anbefalet til brug med Binchotan-kul på grund af de lange brændende egenskaber og evnen til at bevare naturlige smagsstoffer. Mere og mere elsket af kokke over hele verden.
Sådan bruges den japanske Konro-grill korrekt
For at få mest muligt ud af din Konro bordgrill, bør du overholde nogle få regler. For ellers varer fornøjelsen ikke længe:
Opvarm ikke kullet direkte i grillen
Placer altid den passende grillrist på Konro-grillen
Lad bordgrillen køle helt af før rengøring
Brug ikke vand til at rengøre Konro-grillen. Ellers opsuger det porøse materiale vandet, og hvis du hælder glødende kul i, vil grillen blive ødelagt
Brug ikke andre væsker til rengøring
Fjern aske og støv med en børste
Inden Konro-grillen tages i brug igen, skal den være helt tør
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.