⚫BLACK FRIDAY⚫ 15% rabat på hele ordren! Brug koden bf15. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se alle tilbud her

Tteokbokki opskrift: Sådan laver du disse lækre koreanske riskager

🕒 Arbejdstid: 45 min. | Køkken: Sydkorea


Tteokbokki er en af ​​de mest populære koreansk street food mad i Korea. Blandt andet er denne opskrift lavet med koreanske riskager, koreansk fond/dashi og gochujang (koreansk chilipasta)!

Det er super lækkert, umami-rig og meget vanedannende! Så meget, at selv hvis din mave er fyld, vil du stadig have plads til disse krydrede riskager! 😉 mums…


Disse ingredienser skal du bruge til tteokbokki:

INGREDIENSER (1 portion)
● Kød efter eget valg 1 kop
● Rismel 1,5 kop ● Salt 1 tsk ● Varmt vand ¾ kop ● Kogevand ● 1 tsk olie til smøring

Tilberedning

1. Bland rismel og salt i en lille skål.
2. Tilsæt nu det varme vand gradvist og form det til en dej.
3. Sæt dette til side i ti minutter. Derefter rulles dejen i lange cylindre.
4. Skær dejen for at få en stor cylindrisk dejrulle.
5. Skær disse i små stykker.
6. Kog disse i 10-15 minutter.
Summary
recipe image
Recipe Name
Tteokbokki riskager opskrift
Published On
Total Time
Average Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Derfor har 6.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

Pandasia.dk garanti

100% godkendte og kvalitetsprodukter

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 25 kr.

365 dages returret

På alle non-food produkter

© Pandasia.dk 2020 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo