Hvad er rispapir?
Rispapir er en af de mest populære ingredienser i asiatisk madlavning og har vundet stor popularitet i det danske køkken. Uanset om du vil lave friske forårsruller, friturestegte snacks eller prøve kræfter med kreative retter, er rispapir en essentiel ingrediens. I dette blogindlæg dykker vi ned i, hvad rispapir er, hvordan du bruger det, og hvorfor det er et must-have i dit køkken.
Rispapir, også kendt som “bánh tráng” på vietnamesisk, er tynde, gennemsigtige plader fremstillet af en blanding af rismel, vand og tapiokastivelse. Oprindeligt stammer rispapir fra Vietnam, men det bruges i dag over hele verden til at lave alt fra friske ruller til sprøde snacks. Rispapir kommer typisk i runde eller firkantede former og varierer i størrelse
Se udvalget af rispapir her
-
Rispapir Triangle Vietnamesiske 16 cm. 500 g.26,00 kr.
-
Stop MadspildRispapir Ekstra Tynde Vietnamesiske 400 g.29,00 kr.
-
Vietnamesiske rispapir til dybstegte forårsruller ø22 cm 400g34,00 kr.
-
Vietnamesiske rispapir (kvadratisk) 22 cm 400g29,00 kr.
-
PopulærVietnamesiske rispapir ø31 cm. (Ekstra stor) 340 g.28,00 kr.
-
PopulærVietnamesiske rispapir ø22 cm 400 g. Runde29,00 kr.
-
Vietnamesiske rispapir ø16 cm 340 g. Små26,00 kr.