🐣VILDE FORÅRSUDSALG LIGE HER🐣 SPAR OP TIL 70% RABAT! Se alle tilbud

Your Cart

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Pad Krapow Opskrift – En autentisk thailandsk madspecialitet

🕒 Samlet tid: 40 minutter. | Arbejdstid: 30 min. | Køkken: Thailand

Pad Krapow også kaldt for pad kra pao, også kendt som Thai Basil Stir Fry, er en populær thailandsk ret, der er kendt for sin krydrede smag. Retten består af hakket kød, der er stegt med hvidløg, chili og thai basilikum blade. I denne opskrift har vi brugt svinekød, men Pad Krapow kan snildt laves med oksekød eller kylling. Retten serveres typisk med dampede jasminris og et stegt spejlæg på toppen.

Pad Krapow er en af ​​de mest folkekære retter i det thailandske gadekøkken og er især kendt for sin krydrede smag og aroma, som thai basilikum bladene tilfører retten. Det er en simpel og nem hverdagsret, hvor alle kan være med. Afsæt blot en halv time og så lover vi et autentisk thailandsk street kitchen måltid.

Ingredienser (2-3 personer)

Jasminris:

 
4 dl. jasminris
5 dl. vand

Paste:

 
2 fed hvidløg, grofthakket
2 røde chili (eller røde peber), grofthakket

Olie til stegning:

 
400 g/strong> okeskød
2 1/2 grøn og 1/2 rød peberfrugt, skåret i skriver og derefter halveret
1 god håndfuld thai basilikum blade
4 spsk. fiskesauce
1 spsk. sukker
4 æg

Sauce:

4 spsk.  fiskesauce 
1 spsk. limesaft
1 1 chili, skåret i skiver

Fremgangsmåde:

Kogning af jasminris:

  • Skyl risene i koldt vand. Bring ris og vand i kog i en gryde på højeste blus. Sæt et låg på gryden, indtil det bobler i ca. 2 min. Rør i gryden, så risene ikke sidder fast i bunden. Skru ned på lavt blus og sæt låget på. Lad det koge videre i 15 min. Løft ikke låget imens. Sluk for blusset og rør i risene, inden risene dampes færdigt med låg på i 5 min mere.
  • Knus ingredienserne til pasten i en morter.
  • Varm en stegepande op på høj varme. Steg oksekødet i lidt olie og sørg for det bliver godt brunet.
  • Flyt oksekødet til side og skru ned på mellemvarme. Tilføj lidt olie til den tomme side og steg pasten til hvidløgene er gyldne.
  • Rør det sammen og tilføj peberfrugterne og steg i ca. yderligere 7 min. Tilsæt fiskesauce og sukker. Sluk for blusset og tilføj thai basilikum bladene. Rør det godt så bladene falder sammen. Steg 1 spejlæg pr. person i rigeligt olie på en pande.
  • Server Pad Krapow med jasminris og spejlæg. Hæld lidt af saucen over spejlægget lige inden servering.

Summary
recipe image
Recipe Name
Pad Krapow Opskrift - En autentisk thailandsk madspecialitet
Published On
Preparation Time
Average Rating
41star1star1star1stargray Based on 15 Review(s)
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo