Fragt fra 39,- / Fri fragt over 399,- | Levering 1-2 hverdage | Same day levering med Burd!

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Kinesiske pandekager (Duck Pancakes) med sticky ribbensteg og grønt opskrift

🕒 Arbejdstid: 40 minutter. | Køkken: Kina

kinesiske pandekager

Hvis skiver af ribbensteg med char siu sauce lyder lækkert, så er her et serveringsforslag.

Du skal bruge:

INGREDIENSER (2 portioner)

Kinesiske pandekader (kan også fås i frosne):
– 150 g. hvedemel
– olie til pensling

Char siu sauce:
– 0,5 dl hoisinsauce
– 2 spsk soyasauce
– 1 spsk risvin
– 1 spsk honning el. palmesukker
– 1 spsk brun farin
– 1 fed revet hvidløg
– 1 knivspids 5-spice krydderi
– Lidt friskkværnet peber
– ca. 500 g. ribbensteg

– Gulerødder
– Daikon / kinaradise
– Sriracha chilisauce
– Lime
– Alm. sukker el. palmesukker
– Salt
– Fintsnittet forårsløg

Tilberedning

Tænd ovnen på 230 grader varmluft.
Rør alle ingredienserne til char siu saucen sammen.
Skær sværen af ribbensstegen og skær stegen i skiver. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir. Pensl kødet med char siu saucen. Vend skiverne og pensl den anden side med saucen. Nu er kødet klar til at komme i ovnen i omkring 10 minutter, til det er karamelliseret let på overfladen. Pensl kødet endnu en gang med char siu saucen når det taget ud af ovnen.

Mens stegen tilberedes – Pandekagerne:
Mel og 125 ml. kogende vand og en knivspids salt i en skål og blandes sammen, indtil det danner en dej. Når den er kølig nok til at kunne håndteres, æltes den i 5-10 minutter. Del det i 10 små kugler og rul hver enkelt ud så tyndt du kan. Pensl en stegepande med olien og steg hver pandekage ved middel varme i 20 sekunder på hver side, eller indtil den er kogt, men ikke brunet.

Gulerødder og daikon skæres i tynde strimler. Jeg bruger mit mandolinjern. De strimlede gulerødder og daikon vendes med chilisauce, limesaft, sukker og salt.
De kinesiske pandekager dampes i en bambusdamper i omkring 5 minutter.

De tilberedte pandekager fyldes med de snittede gulerødder og daikon, char siu ribbensteg i skåret i tykke strimler og fintsnittet forårsløg. Rul og spis.

Jeg har med vilje ikke sat mål på ingredienserne. Snit grøntsagerne og smag dem til så det passer til din smag.

Denne opskrift er udviklet af @signelovring
Summary
recipe image
Recipe Name
Kinesiske pandekager (Duck Pancakes) med sticky ribbensteg og grønt opskrift
Published On
Total Time
Average Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

Pandasia.dk garanti

100% godkendte og kvalitetsprodukter

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 39 kr.

365 dages returret

På alle non-food produkter

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo