✔ Lynhurtig levering | ✔ Gratis fragt fra kun 399 kr. | ✔ +50.000 glade kunder

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Julegaver – Den Ultimative Guide!

Få inspiration til spændende julegaver hos Pandasia. Hvad enten du kender én, som elsker at kokkerere i køkkenet eller én, der kan lide at smage asiatisk mad og snacks, så har vi din ryg! Vi har samlet vores bud på vores favoritting og inddelt dem i forskellige prisklasser, så det passer lige til dit budget. Så er det bare med klikke gaver hjem til juletræet!

Gaver til under 200 kr

Gør friske forårsruller til en leg

Vi starter ud med en af vores favoritter, når det gælder gode gaver! Denne rispapirholder er et kæmpe life hack, hvis man elsker friske forårsruller. Holderen står under spisningen på spisebordet, hvor den ene side holder på rispapiret, og den anden side holder på varmt vand. Således roterer man blot papiret i det varme vand. Helt uden at bakse med foldede sider. Holderen kan nemt flyttes rundt fra gæst til gæst og er samtidig pladsbesparende, så der er plads til mere fyld.

Pris: 89 kr https://pandasia.dk/vare/bowle-til-rispapir/

Bambusdamperen

Mange lande i Asien lever med et tekøkken uden en traditionel ovn. Derfor er mange retter baseret på dampning. Dumplings, baos, fisk, kød og grønt kan dampes i disse fine bambusdampere. De forskellige lag gør, at man kan tilberede forskelligt fyld på samme tid.  Bambusdamperen skal blot placeres på en pande med lidt vand, og så er man allerede godt i gang. Den her størrelse er særligt god til en masse små dim sum dumplings.

Pris: 149 kr https://pandasia.dk/vare/bambus-steamer-til-dampkogning-20-cm/

Til te-drikkeren

Til de kolde morgener og mørke aftener skal en god kop te til. Og hvilken smukkere måde at drikke te end i denne æstetiske kop fra Japan? Designet er enkelt og minimalistisk med et asiatisk præg og går lige til det skandinaviske interiør.

Pris: 99 kr https://pandasia.dk/vare/tekop-7-8×10-2cm-300ml-grey-tetsu-glaze/

Det rigtige udstyr til hjemmelavet sushi

Hvis man har prøvet at skære sushi, ved man, at det kræver en skarp og tynd kniv for at få det perfekte snit. Sushien må for guds skyld ikke ødelægges af en sløv kniv. Derudover er kniven designet til at gøre arbejdet med at skære fisk i fine størrelser nemmere. For den, der elsker perfekte sushi, er denne kniv uundværlig.

Pris: 129 kr https://pandasia.dk/vare/japansk-sujihiki-kniv-25-cm/ 

En ramenskål til de nudelsultne

Kender du en, der er vild med nudler? Hvad enten det er hjemmelavet ramen eller en hurtig omgang instant nudler, så er en god nudelskål ikke noget at kimse ad! En nudelskål er ikke bare en nudelskål. Den skal være dyb, så der er god plads til nudler og fyld. Derudover må overfladen ikke være for bred, da suppen derved hurtigt bliver for kold. Denne smukke skål er perfekt til formålet. Brug den ikke kun til nudler. Den er også genial til supper og gryderetter!

Pris 139 kr https://pandasia.dk/vare/japansk-ramen-bowl-sato-kesho-kago-oe212-cm/

Det uundværlige tilbehør

Slut er de dage, hvor man spiste nudler med en gaffel! I dag har de fleste lært kunsten at bruge spisepinde ved at spise sushi og nudler. Men vidste I, at i Sydøstasien er det et multiredskab? Brug dem som en tang til at vende kød, som en spatel til at svitse grøntsager eller som et piskeris til at piske æg. Og naturligvis til at spise med. Et smukt stel spiller endnu bedre, når spisepindene også er flotte. Disse spisepinde i lyst træ er ekstremt alsidige og matcher ethvert bord.

Pris: 39 kr https://pandasia.dk/vare/premium-spisepinde-i-moerk-bambus-10-par/

Dagens helt i den travle hverdag

Kender du også en, der har for få minutter i døgnet? Så ville de her populære instant nudler være en kærkommen gave til vedkommende. Gavekurven her indeholder 8 af Pandasias mest solgte nudler, som nemt kan tilberedes på under 10 minutter. I Danmark kender man bedst Yumyum nudlerne, men der er kommet mange flere spillere på markedet. I Asien er instant nudler en helt normal del af den travle hverdag. På ingen tid kan de nemlig gøres lækre ved at tilføje grøntsager og kød. Hvem skal forkæles med denne smagekasse?

Pris: 123 kr https://pandasia.dk/vare/panda-ramenbox-favourite-8-bedst-saelgende-ramen-kit/

Gaver til under 500 kr

Sushi til aftensmad?

Slip sushikokken løs i køkkenet. Her er et komplet sæt til at gå i gang med at kreere sushi i alle mulige smag og former. Kittet her indeholder de basale ting til at gå i gang med at lave sushi derhjemme.

Sættet består af 9 dele: japanske sushiris, tang, riseddike, wasabi, ingefær, sesamfrø, soyasauce, en sushimåtte og et sæt spisepinde. Der er altså ingen grund til at gemme sushi nights til weekenden længere. Med det her sæt kan det nemt blive en fast del af madplanen.

Pris: 382 kr https://pandasia.dk/vare/pandabox-standard-sushi-kit-op-til-9-dele-komplet-saet-3-4-personer/

Til den hurtige

Vi kender alle én, der har snittevanskeligheder og skærer grøntsager i forskellige rustikke størrelser. Løsningen findes her. Med det her asiatiske mandolinjern, tør vi næsten garantere, at snittetjansen bliver taget helt frivilligt. Det smarte asiatiske mandolinjern fungerer så fint til at snitte skiver og strimler i forskellige størrelser. Den er særligt egnet til at lave asiatiske salater, hvor fyldet skal snittes fint.

Pris: 289 kr https://pandasia.dk/vare/asiatisk-mandolinjern-til-groentsagern-33×10-cm/

Til værten der elsker social dining

Må vi introducere dette smarte koncept? Hotpot og Korean Barbeque i én gryde! To ting man elsker i Asien, som man nu kan genskabe i sit eget hjem. En genial måde at hoste et måltid er igennem social dining med hotpot og grill. Da man griller og koger fyldet undervejs, mens man spiser, er der minimal forberedelse. Gæsterne klarer selv arbejdet, og det er en super hyggelig måde at spise sammen på. Win win! Derudover er der placeret to rum til hotpot-suppen, så alle om bordet kan nå. Rummene kan også bruges til at servere en stærk suppe og en mild suppe, så alle kan være med.

Pris: 669 kr https://pandasia.dk/vare/tristar-pz-9150-koreansk-grill-saet/

Ramen gavesæt

Forær dette flotte sæt til ramen-elskeren. Når man laver en lækker ramensuppe fra bunden, fortjener det aldeles at blive serveret i flotte skåle. Husk, man spiser også med øjnene! Sættet kommer også med tilhørende spisepinde og træskeer til at slubre suppen med!

Pris: 369 kr https://pandasia.dk/vare/ramen-bowl-set-yukishino-6-dele-oe22-cm/

Den ultimative køkkenassistent

Men er det en need to have eller en nice to have? Det kommer an på, hvem du spørger, og spørger du os, så er det en need to have! Denne riskoger kan lige det, den skal. Vej ris og vand af og tryk på knappen. Tilbered tilbehøret imens. Risene brænder ikke på, og man skal ikke time det med tilbehøret, da risene holdes varme i riskogeren. Genialt, siger vi bare. Der er en grund til, at riskogeren i mange år har fundet sin faste plads i køkkenet i asiatiske hjem!

Pris: 409 kr https://pandasia.dk/vare/tristar-rk-6127-riskoger-1-5l/

Japanske æg

Kender du en Japan-entusiast? Så kender vedkommende helt sikkert Tamagoyaki-omeletten. Den japanske omelet laves i flere lag på en firkantet stegepande, hvilket gør den nem at skære i små hapsere, som kan spises med spisepinde. Tamagoyaki spises oftest til morgenmad, men man kan også servere omeletten til sushi eller i sin bentobox, da den er madpakke-venlig.

Pris: 269 kr https://pandasia.dk/vare/tamagoyaki-japansk-omelet-pande-22×23-cm/


Lav selv bubble tea derhjemme
Har man rejst i Asien eller fulgt lidt med på TikTok, så ved man, at bubble tea er kommet for at blive! En dessert og læskende drik i én – bubble tea er populært både blandt store og små. Kender du en, der heller ikke kan få nok? Med det her kit har man et fuldkommen sæt til at komme i gang og evt. holde en lille bobafest for sine venner.
Pris: 368 kr https://pandasia.dk/vare/bubble-tea-fruity-kit-mix-match-op-til-8-dele/

Gaver til under 1000 kr

Gaven, der skaber ro og nærvær

I Asien er man seriøs omkring sin te. Så seriøs, at der findes te-huse, hvor man får serveret te brygget til perfektion. Te-ceremonier har i flere hundrede år været en del af de vigtige ritualer. Ritualet skaber ro, nærvær og nydelse af en god kop te. Et flot te-sæt hører naturligvis til anledningen. Kender du en, der allerede elsker te, så skal vedkommende måske forkæles med det komplette sæt?

Pris: 509 kr https://pandasia.dk/vare/japansk-te-saet-5-dele/

En overlegen hjælper i køkkenet

Til personen, der elsker køkkennørderi! Multicookeren er mere end bare en riskoger. Jovist, kan den lave helt perfekte ris. Men spørgsmålet er ikke, hvad den kan, men hvad den ikke kan. Med denne maskine, har man mulighed for at lave pasta, yoghurt, grød, brød, kage og dampning. Faktisk kan man indstille den manuelt helt efter ens præferencer. Den rummelige størrelse på 5 liter gør, at man kan tilberede mad til en hel familie. Til personen, som værdsætter belejlighed.

Pris: 1199kr https://pandasia.dk/vare/tristar-rk-6137-riskoger-multi-cooker-5-liter/

Social dining med hotpot

Til typen, der elsker hygge og samvær over et måltid. Typen, der heller ikke synes, et måltid varer lang tid nok. Når man spiser hotpot, kan man tage sig god tid til at snakke og spise, da man tilbereder maden samtidig. Det er den hyggeligste måde at samles om mad. Suppen skal blot i gryden og herefter stilles hele set-uppet op på spisebordet, hvor man kan justere på varmen. Hav en masse lækker fyld med grøntsager, kød og fisk på bordet, som gæsterne selv kan tilberede og spise.

Pris: 679 kr https://pandasia.dk/vare/elektrisk-hot-pot-med-2-rum-45-l/

Gaven der går rent hjem

Her kan man ikke gå galt i byen. Forkæl en person ved at forære dem et gavekort. Så kan vedkommende selv hygge sig med at kigge vores kæmpe udvalg igennem og håndplukke gaverne hjem.
https://pandasia.dk/vare/gavekort/

Summary
Description
Få inspiration til spændende julegaver hos Pandasia. Hvad enten du kender én, som elsker at kokkerere i køkkenet eller én, der kan lide at smage asiatisk mad og snacks, så har vi din ryg! Vi har samlet vores bud på vores favoritting og inddelt dem i forskellige prisklasser, så det passer lige til dit budget. Så er det bare med klikke gaver hjem til juletræet!
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr. (GLS & Burd)

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo