✔ Lynhurtig levering | ✔ Gratis fragt fra kun 399 kr. | ✔ +50.000 glade kunder

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Hot Pot

Dyk ned i Hot Pot Himmelen

Der er få ting der er lige så hyggelige som at samles med vennerne og lave rigtig god mad sammen, og det er netop det samvær, Hot Pot konceptet bygger på. Her er ideen nemlig, at man hjælpes om at lave et stort fælles måltid, som man efterfølgende sidder rundt om og deler. Hot Pots konceptet er i bund og grund ret simpelt; det er en varm grydeskål som du fylder med en lækker

suppe. Derefter er det op til dig og dine venner at finde ud af, hvad retten ellers skal bestå af – det kan f.eks. være tynde skiver kød, grønne grøntsager, svampe, nudler og hvad I ellers godt kan tænke jer. Hot Pots stammer originalt fra Kina, hvor nogle siger at den første udgave blev lavet allerede omkring 200-280 f.Kr. Senere blev den efter sigende meget populær blandt de kinesiske kejsere. Andre hævder, at det var mongolske krigere der bragte traditionen til Kina. Det siges, at krigerne brugte sine hjelme til at lave supper i, over åben ild. Uanset hvordan det startede, er en ting helt sikker: Hot Pots er i dag en stor del af madkulturen i Kina, og du kan finde dem såvel i madboder på gaden, som på restauranter. Med tiden har denne hyggelige tradition spredt sig til andre lande i Asien, og i de senere år er de blevet populære i Europa også.

hot pot Kom i gang med din Hot Pot
Hvis du har lyst til at prøve dine kræfter af med Hot Pot, og invitere dine venner eller familie over til en usædvanlig hyggelig aften, så skal du starte med at sikre at du har det rigtige grej. I den forbindelse kan du med fordel gå på opdagelse i vores store sortiment af hot pots: hot pot udstyr

Vi kan varmt anbefale vores elektriske hot pots, hvis størrelse sikrer at der bliver nok mad til alle. Eller vores koreanske hot pot, som udover hot pot er udstyret med en lille grill du kan bruge til at grille små stykker kød. Derudover anbefaler vi en af vores sigte skeer, hvis ikke du har en i forvejen. Så undgår I at skulle fiske maden op med jeres bestik. Når du har fundet ud af hvilken hot pot passer til dine ønsker og behov, er du nået til at skulle vælge en suppebase. Hvis det er første gang du prøver det, kan vi anbefale at du prøver denne lidt neutrale base, specielt hvis dine gæster ikke kan tåle stærk mad. Hvis I til gengæld godt kan lide lidt chilismag, kan I med fordel vælge Sichuan Sauce (Sichuan området i Kina er kendt for stærk mad) eller vores populære Baijia Spicy Seasoning. Se hele vores udvalg her. Vi håber du har fået lidt inspiration til næste madklub, og skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os hos Pandasia.dk. 

Find et stort udvalg af hot pot ingredienser her
hot pot

 

Summary
Description
Dyk ned i hot pot-himmelen med vores omfattende guide! Udforsk oprindelsen, forskellige stilarter, bedste ingredienser og DIY opskrifter.
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr. (GLS & Burd)

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo