🐣VILDE FORÅRSUDSALG LIGE HER🐣 SPAR OP TIL 70% RABAT! Se alle tilbud

Your Cart

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Dette er min historie…

Fra barnsben af har mad og familieliv og deres kulturelle rødder altid fundet mig interessant. Selvom mad og familieliv er to ord som i vor dage ofte har svært ved at finde vej mellem hinanden, så har livets små bindepunkter altid bragt dem sammen, når familien samles ved spisebordet ved aftenstid. Der findes ikke noget mere hjertevarmende end at tænke tilbage på disse små øjeblikke, som disse livets små bindepunkter har bragt os, lige fra at lave maden til at spise den. Bindepunkter, som skabes mellem os og ikke mindst maden til at skabe en følelse af velvære, ro og fællesskab på tværs af familiegenerationer.

Gennem mad mener jeg, at vi alle skaber et bindepunkt og en stund for og med hinanden på en anderledes facon, som ikke kan genskabes på nogen anden måde. Herigennem udspringer hyggen, sanserne styrkes og mine minder om os som familie der lavede mad sammen, dengang da jeg var lille, styrker endnu mine vietnamesiske rødder.

Den asiatiske madkultur og ikke mindst den vietnamesiske er for mig som en flis af, hvor jeg stammer fra. Vi er alle vokset op med en bestemt madkultur, og hertil har den asiatiske madkultur altid stået mig nær og haft en særlig plads i mit hjerte. En plads som er bundet op ad minder gennem livet, som alle har hjemme ved spisebordet. En plads, som jeg gerne vil dele ud af og lære andre at finde og på den måde invitere dig og dine nære ind i den asiatiske madkultur og på den måde dele denne flis af min historie og mine rødder. Så kom indenfor og find dig de bedste råvarer og ingredienser til asiatisk madlavning og få en autentisk smagsoplevelse af det asiatiske køkken baseret på de bedste lokale råvarer.

Vi byder dig hjertelig velkommen hos Pandasia.dk
– AnhDu Long Vu og teamet bag Pandasia.dk

Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo