Vores bryggeri blev grundlagt i 1686, mere end 300 år siden af grundlæggeren af Suzuki -familien. Den nuværende præsident for bryggeriet er den sekstende efterkommer af familie. Vi skyller og stepper risene i en begrænset tid i vand og lav koji af Yamada-nishiki ris på vores egen særlige måde. Langsom fermentering ved lav temperatur giver vores skyld en blød og frugtagtig aroma. Garyubai er en præmie sake brygget med de traditionelle Nambu-Toji-teknikker. Nambu-Toji er en gruppe af ansete skyldmestre, der holder deres eksklusive teknikker forsigtigt. Garyu er en drage, der gemmer sig i bjergene og venter på regnvejr sæson. Drager, tæt forbundet med regn, flyver frygtløst i regnbyger, og Garyu bruges som en metafor for en stor helten venter på sit lysende øjeblik. Ved hjælp af vand fra floden Okitsu, kendt for sit klare vand, er vi stolte af vores standarder for intet kompromis og ingen genveje til at producere denne skyld. Det giver en stor effekt og aromatisk smag.
Alkohol bør nydes ved omtanke.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.