Frostvare
Korean Pancake Med Kimchi 300 g.

Korean Pancake Med Kimchi 300 g.

46,00 kr.

På lager

Dag til dag levering
Fri fragt v. køb over 399 kr. (Burd & Postnord pakkeshop)

ellers fragt fra kun 39 kr. Se alle fragtpriser her >

Dag til dag levering
Nærværende og ærlig kundeservice

Du er sikret den bedste købsoplevelse og rådgivning

Dag til dag levering
100% tilfredshedsgaranti

Dine pakker skal give dig et smil på læben:-) Ikke tilfældet? Så gør vi noget ved det

Dag til dag levering
Samme dags levering

Bestil inden kl. 09.00 = aftenlevering med Burd! Bestil før kl. 12.00 = 1-2 dage med GLS & Postnord Jetpak: Levering tirsdage og fredage

Oplev den autentiske smag af Korea med vores færdiglavede Korean Pancake med Kimchi, en klassiker i koreansk street food. Denne lækre, sprøde pancake er lavet med omhu og respekt for traditionelle opskrifter, hvilket giver dig en ægte smagsoplevelse lige fra fryseren. Kombinationen af den velkendte pancake-dej og fermenteret kimchi skaber en unik smagsprofil, som er både krydret og umami-rig.

Vores Korean Pancake med Kimchi er perfekt til både frokost, aftensmad eller som en velsmagende snack. Den er nem at tilberede, så du kan nyde en autentisk koreansk delikatesse på ingen tid. Uanset om du er en erfaren fan af koreansk mad eller ny i det asiatiske køkken, vil denne pancake uden tvivl imponere med sin kvalitet og smag.

Bestil din Korean Pancake med Kimchi i dag, og oplev bekvemmeligheden ved at have en autentisk smagsoplevelse lige ved hånden. Vi hos Pandasia.dk er stolte af at tilbyde dig det bedste inden for asiatisk madlavning, direkte leveret til din dør.

Ingredienser:

kimchi 40,4%, kagemel, vand, stegepulver (HVEDEmel, stegeblanding (stivelse, salt, hvidløgspulver, sort peber), majspulver, hævemiddel E500, E450, ristet rismel) rapsolie, løg, porre , hakket hvidløg, sukker, salt


Næringsdeklaration:
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi: 908 kJ/217 kcal
Fedt: 10 g
– heraf mættede fedtsyrer: 1,7 g
Kulhydrat: 27 g
– heraf sukkerarter: 0,2 g
Protein: 3,6 g
Salt: 0,79 g