Samlet tid: 10 min. | Arbejdstid: 30 min. | Køkken: Taiwan
Ingredienser
2 spsk. | jasminte |
1 kop. | vand |
2 spsk. | fruktose eller sirup |
1/2 kop. | (vælg mellem sødmælk, letmælk eller plantebaseret mælk som soja- eller mandelmælk) |
30 g. | Popping boba jordbær (bobler) |
1 | (knust eller i terninger) til servering |
Sigteske |
Fremgangsmåde:
Trin 1: Brygning af jasmin Te
- Start med at opvarme vandet til lige under kogepunktet og tilsæt jasmin te.
- Lad teen trække i 3-5 minutter for at få den perfekte styrke. Husk, jo længere trækketid, jo stærkere te!
- Sigt teen og rør fruktosen i, indtil den er helt opløst. Lad teen køle af ved stuetemperatur.
Trin 2: Samling af Dannebubble Tea
- Når teen er afkølet, tilsæt mælken og rør godt rundt for at blande det hele sammen.
- Fyld et glas med is og hæld den blandede Dannebubble Tea over isen.
- Top med de forberedte popping boba jordbær for den ultimative bubble tea oplevelse.
- Server straks med et stort sugerør, så du kan nyde både den lækre te og de sjove popping boba!
Køb Ingredienserne på Pandasia.dk
Vi har gjort det nemt for dig at få fat i alle ingredienserne til din Dannebubble Tea.
Kom så Danmark! Lad os gå hele vejen til EM-sejr med en lækker Dannebubble Tea i hånden. Skål og god kamp!