Når du bare vil have hele pakken – Opgrader til Sake Sake smagekassen. Fra kun 349,00 kr. ↴
Opgrader til sake sake smagekassen
Sake-ris adskiller sig fra almindelige spise-ris, ved at de indeholder mindre protein og mere stivelse, hvilket gør at de ikke er velegnet som spise. Sake er en meget unik alkohol, da den kan serveres med mange forskellige temperaturer. Sake kan nemlig udvikle nye smage, alt efter hvilken temperatur den har, og kan derfor både nydes kold, lun eller varm. Serveres den kold på en varm sommerdag, vil den ændre smag jo lunere den bliver.
Sake er især ideel at servere sammen med fisk og skaldyr, da den er ikke-reaktiv med smagen i fisk. Dog passer Sake også til retter med kød og ost. Umamien i Sake forstærker desuden smagsnuancerne i retterne, og skaber en endnu større kulinarisk oplevelse, som får smagsløgene til at danse.
Fremstillingen af Sake sker ved en unik gæringsproces af risen, hvor brygningen minder mere om fremstillingen af øl end vin. Ved fremstilling af Sake omdannes stivelsen til sukkerarter, før de omdannes til alkohol. Sake har ofte et alkoholindhold på 18%-20%, hvorefter der tilsættes vand, så alkoholindholdet sænkes til omkring 15%.
Ingredienser: Ris, Koji ris
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.