TILBEREDNINGSVEJLEDNING:
1. Hak rejen/ svinekødet fint kylling, løg, gulerod, champignon.
2. Udblød risnudlerne i vand i 5′ og stil dem til side.
3. Bland alle ovennævnte ingredienser med krydderiblandingen og ægget (efter at det er taget ud) (A).
4. For at lave rullerne dyppes kort et rispapir i en skål med varmt vand, fjernes og lægges på tørt. overfladen, udglatter den med fingrene.
5. Læg blandingen på indpakningen. Fold den ene ende af indpakningen over fyldet, fold derefter siderne ind og rul stramt sammen, tryk for at forsegle. Gentag indtil alle ingredienserne er brugt op (B)
6. Varm olien op i en gryde, kom rullerne i den opvarmede olie og steg dem til de bliver medium gyldenbrune (C). Placer rullerne på papirtårne for at dræne dem (D).
7. Serveres varm med dipsaucen
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.