Wang Dried Kelp (Dashima) 50 g.

Wang Dried Kelp (Dashima) 50 g.

39,00 kr.

På lager

Dag til dag levering
Fri fragt v. køb over 399 kr. (Burd, GLS & Postnord pakkeshop)

ellers fragt fra kun 39 kr. Se alle fragtpriser her >

Dag til dag levering
Nærværende og ærlig kundeservice

Du er sikret den bedste købsoplevelse og rådgivning

Dag til dag levering
100% tilfredshedsgaranti

Dine pakker skal give dig et smil på læben:-) Ikke tilfældet? Så gør vi noget ved det

Dag til dag levering
Samme dags levering

Bestil inden kl. 09.00 = aftenlevering med Burd! Bestil før kl. 12.00 = 1-2 dage med GLS & Postnord Jetpak: Levering tirsdage og fredage

Wang Dried Kelp (Dashima) er en type tørret tang, der er kendt for sin rige umami smag. Tangen er et populært ingrediens i det asiatiske køkken, og den er særligt vigtig i det koreanske køkken, hvor den bruges til at lave den berømte bouillon, dashi.

Hvordan tilbereder man Wang Dried Kelp (Dashima)?

Tilberedning af Wang Dried Kelp (Dashima) er en simpel proces. Tangen skal skylles og tørres, inden den bruges til at lave bouillon eller som ingrediens i forskellige retter. For at lave en lækker dashi-bouillon skal du blot lægge tangen i vand og koge den i ca. 30 minutter. Tangen kan også bruges som en smagsgiver i supper, gryderetter og salater.

Hvad er der specielt ved Wang Dried Kelp (Dashima)?

Wang Dried Kelp (Dashima) er særligt kendt for sin rige umami smag, som er en af ​​de fem grundsmage. Umami smagen er en naturlig smag, der er til stede i mange fødevarer, og som kan forbedre smagen i andre fødevarer, når den tilsættes.

Hvorfor er Wang Dried Kelp (Dashima) populært?

Wang Dried Kelp (Dashima) er blevet mere og mere populært i den vestlige verden, da flere og flere mennesker er blevet opmærksomme på tangens smag. Den bruges i mange asiatiske retter og er en uundværlig ingrediens i en lang række opskrifter.

En nem opskrift med Wang Dried Kelp (Dashima) er at bruge den som en smagsgiver i en vegetarisk eller veganer ramen suppe. Læg kelp-tangen i en gryde med vand og lad den koge i 30 minutter. Tilsæt derefter forskellige grøntsager og svampe, og lad det hele koge i yderligere 10-15 minutter. Server suppen med nudler og en blød kogt

Her er flere opskrifter:

  1. Dashi: Dashi er en japansk bouillon, som bruges i mange retter, herunder suppe og nudelsuppe. Wang Dried Kelp (Dashima) er en af hovedingredienserne i dashi, og den giver en umami-smag til bouillon.
  2. Kimbap: Kimbap er en populær koreansk snack, som er en rulle med ris og forskellige fyld. Wang Dried Kelp (Dashima) kan bruges som fyld, og det giver en dejlig salt smag til kimbap.
  3. Salat: Wang Dried Kelp (Dashima) kan også bruges i en sund og velsmagende salat. Kombiner det med agurk, gulerødder og andre grøntsager og tilsæt en dressing, så har du en lækker og næringsrig salat.
  4. Sushi: Wang Dried Kelp (Dashima) kan også bruges til at lave sushi. Det kan bruges som en ingrediens i risblandingen eller som en topping på rullerne.
  5. Ramen: Ramen er en japansk nudelsuppe, som også bruger dashi-bouillon. Wang Dried Kelp (Dashima) kan bruges til at lave bouillon til ramen, og det giver en rig og fyldig smag til suppen.

Ingredienser:

100% tørret havtare.

Opbevaringsinstruktioner: Opbevares på et køligt, tørt sted. Når det er åbnet, skal du overføre ubrugt indhold til en lufttæt beholder.

Allergener: Fremstillet på et anlæg, der også behandler æg, mælk, sennep, jordnødder, fisk, krebsdyr, skaldyr, sesam, sojabønner, sulfitter, nødder, hvede og triticale.


Næringsdeklaration:
Næringsindhold pr. 100 gr./ml.
Energi: 852 kJ / 160 kcal
Fedt: 0 g.
Heraf mættede fedtsyrer: 0 g.
Kulhydrat: 41,1 g.
Heraf sukkerarter: 00 g.
Protein: 7,4 g.
Salt: 3,2 g.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Land

Sydkorea

Brand

Wang

Nudler

Kelp

Chili styrke

Styrke 0 – Chilli Free Zone

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wang Dried Kelp (Dashima) 50 g.”