Thai eggplant Aubergine ligner en golfbold og er den mest berømte ingrediens i thailandsk madlavning. Thaierne kalder det ma keua praw. Thai auberginer er en grøn variant af Thai aubergine spises også rå med krydrede dips.
Smag
Den thailandske aubergine er meget unik med en crunchy struktur og en lidt bitter smag. Smagen bliver stærkere, når den modnes mere. I sin rå form er thailandske aubergine meget neutral.
Thai retter
At spise rå auberginer med krydret dips (rejepasta) er den enkleste og bedste måde at nyde dem på. Fjern stilkene og skær dem i små stykker.
Brug i karry: Thai aubergine er en vigtig ingrediens i alle grønne og røde karryer. Thai auberginer har evnen til let at absorbere smagen og aromaen af de andre ingredienser, der tilberedes med den. Da auberginer tager tid at blive mør, er det at skære dem den bedste mulighed for et hurtigere måltid.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.