I 340 år, med omhu og dedikation, har vi fortsat at brygge den fineste sake, stræbe hvert år for at gøre det bedre end den sidste. Vi lægger stor vægt på at vælge ikke kun den type ris, vi bruger, men også hvordan det plantes. Tamanohikari ledede branchen ved at genoplive Junmai, sake lavet uden tilsat alkohol eller sukker. Vores sake er lavet af ris, vand og koji. Og det enkle ønske at lave lækker, tidløs sake . Et halvt århundrede er gået siden. Tamanohikari genoplivede traditionen med junmai ren ris sake. I dag flere og flere mennesker værdsætter kvaliteten af junmai og ginjo ren sake. men stadig, du kunne se over hele Japan og finder du kun en håndfuld bryggerier dedikeret til fremstilling af junmai ginjyo og junmai dai-ginjo. Som en af Japans eneste junmai ginjo bryggerier, vil vi fortsætte med at opretholde traditionerne for mange år siden her i Fushimi, Kyoto, og gør simpelthen det bedste mulig sake
Alkohol bør nydes ved omtanke.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.